Gyors lapolvasóval, élesebb színekkel érkezik a Xerox új, A3-as MFP-je

Budapest, 2009. május 3 – A költségérzékeny kis- és középvállalkozásoknak kifejlesztett Xerox WorkCentre® 7120 színes többfunkciós készülékével figyelemfelkeltő színes dokumentumok, például prezentációk, brossúrák nyomtathatók. A magas minőség többek között a Xerox Emulsion Aggregate High Gloss (EA-HG) magasfényű tonernek köszönhető, amely kisméretű, egységes szemcséi révén kristálytiszta szöveget, illetve az eddigieknél élesebb színes képeket produkál.

AA berendezés, amelynek színes – és fekete-fehér nyomtatási sebessége akár a 20 oldal/percet is elérheti, egyszerűsíti az irodai munkafolyamatokat. Beépített szolgáltatásai jelentős előnyöket biztosítanak: az Earth Smart nyomtatásvezérlő alapbeállításként törli az elválasztó oldalakat és alkalmazza a kétoldalas nyomtatási funkciót, míg a Xerox Auditron eszköz a színes nyomtatás költségeit követi nyomon. A WorkCentre® 7120 emellett 55 oldal/perc lapolvasási sebességgel rendelkezik, IP szolgáltatáson keresztüli faxküldésre, illetve USB csatlakozón keresztüli nyomtatásra, lapolvasásra is alkalmas. Egyúttal a dokumentumok e-mailben történő továbbítására, illetve hálózatra vagy tartalomkezelő szoftverekre való mentésére is képes. A beérkező dokumentumok pedig megtekinthetők a kezelőfelületen, vagy számítógépen, így elkerülhető a felesleges nyomtatás.

A WorkCentre® 7120 többfunkciós nyomtató a Xerox Extensible Interface Platform® (EIP) szoftverplatformjára épül, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók munkáját az egyedi igények szerint kialakított alkalmazások segítsék.

„A mai többfunkciós gépek a fénymásolásnál és a nyomtatásnál sokkal többet tudnak: javítják a munkavégzés színvonalát. A WorkCentre® 7120 növeli a kis- és középvállalkozások produktivitását, miközben megfizethető, látványos színes dokumentumokat nyomtat.” –hangsúlyozta Borbás László, a Xerox Magyarország Kft. irodai üzletágának igazgatója.

A Xerox új többfunkciós berendezése elősegíti a kis – és középvállalatok energiatakarékos és környezettudatos működését is. WorkCentre® 7120 az egyik legkisebb helyigényű, folyosóra telepíthető, színes többfunkciós nyomtató a Xerox kínálatában, amely készenléti üzemmódban mindössze 3,08 wattot fogyaszt. A berendezés ENERGY STAR® minősítéssel rendelkezik.

-XXX-