A Xerox új Mobile Print megoldásával a P&G munkatársai okostelefonjaikról is nyomtathatnak

A Procter & Gamble (P&G) munkatársai hamarosan közvetlenül okostelefonjukról nyomtathatják ki e-mailjeiket, prezentációikat és üzleti dokumentumaikat. A Xerox vállalati nyomtatási szolgáltatásokkal (Enterprise Print Services, EPS) kapcsolatos stratégiájának részeként született mobil nyomtatási megoldással, a munkafolyamatok mobilitását, fenntarthatóságát és a termelékenység további erősítését kívánja elősegíteni.

„Több mint 20 000 munkatársunk használ mobil készülékeket. Az útközbeni munka kényelmetlenségeit kiküszöbölve tovább növeljük munkatársaink elégedettségét és munkájuk hatékonyságát” – hangsúlyozta Filippo Passerini, a P&G Nemzetközi Üzleti Szolgáltatások Üzletág (Global Business Services) elnöke és kommunikációs vezetője.

Az EPS segít optimalizálni és felügyelni a nyomtatási folyamatokat és a dokumentumkezelő eszközöket: a P&G a megoldással digitalizált és jelentősen egyszerűsített dokumentumkezelési infrastruktúrát tudhat magáénak. A mobil nyomtatási megoldás teljes mértékben az EPS platformra épül, ennek köszönhetően a felhasználóknak nem kell külön szoftvert letölteniük illetve laptopjukat újraindítaniuk vagy külön a nyomtatóhoz csatlakoztatniuk.

Okostelefonjukról dokumentumaikat a dolgozók egyszerűen egy biztonságos szerverre vagy felhőre küldhetik. A dokumentumokat a felhő tárolja mindaddig, míg a felhasználó személyes kódjának beütésével el nem indítja a nyomtatást. A mobil nyomtatási szolgáltatás a Xerox és a P&G első közös fejlesztési eredménye, amely hatékonyan támogatja a P&G üzleti folyamatait és további munkamódszerek, technológiai trendek és tervezési megoldások felfedezésének irányába mutat. A mobil nyomtatás kifejlesztése a P&G „Adj vissza 500 millió percet” programjának része, mellyel a dolgozók nyomtatással töltött idejét kívánja lerövidíteni.

Nagyvállalati ügyfeleink bevonásával fejlesztett mobil nyomtatás a Xerox EPS szolgáltatásainak legújabb tagja, mely az egyedüli olyan platform, amely a szervezet teljes nyomtatási infrastruktúráját felügyeli.

Core Facts

  1. A közeljövőben a Procter & Gamble munkatársai okostelefonjaikról is nyomtathatnak a Xerox megoldásával.
  2. A nyomtatáshoz a P&G munkatársai az adatokat egy biztonságos szerverre vagy felhőre küldhetik. A dokumentumok ezt követően a felhasználó azonosítása utána nyomtathatók ki a kiválasztott készüléken.
  3. A mobil nyomtatási szolgáltatás a Xerox és a P&G első közös fejlesztési eredménye.

-XXX-