A Xerox WorkCentre 3550 felgyorsítja a leterhelt irodák munkafolyamatait

Az elfoglalt, változatos dokumentumkezelési megoldásokat igénylő irodák számára nyújt megoldást a Xerox új, fekete-fehér multifunkciós nyomtatója, a WorkCentre® 3550.

A kis- és középvállalkozások kiszolgálására készült WorkCentre 3550 akár 33 lap/perc sebességgel nyomtat, továbbá másol, szkennel és faxol A4-es méretben. A számtalan funkcióval rendelkező berendezés alkalmas az automatikus kétoldalas nyomtatásra és – a CentreWare® Internet Sevices eszközkezelő és -felügyelő szoftver segítségével – a munkafolyamatok felgyorsítására.

A WorkCentre 3550 jellemzői:

  • 550 lapos alap papírkapacitás, amely 1050 laposra bővíthető
  • Biztonsági nyomtatás – PIN kód beütéséhez kötött feladatindítás
  • Színes szkennelés
  • USB-bemenet – közvetlen nyomtatás pendrive-ról, illetve szkennelt adatok közvetlen másolása pendrive-ra
  • Kibővített szkennelési és faxolási szolgáltatások – hálózati szkennelés PC-re, szkennelés e-mailbe, faxtovábbítás faxra vagy e-mail címre
  • Optikai karakter-felismerő szoftver

“A WorkCentre 3550 azon irodák számára készült, amelyek gyors és egyszerű dokumentumkezelési megoldást keresnek” – mondta el Borbás László, a Xerox Magyarország Kft. irodai üzletágának igazgatója. “A munkafolyamatok felgyorsításának érdekében az új készülékben a meggyőző teljesítmény kibővített szolgáltatás-portfólióval párosul.”

A felhasználóbarát kezelőpanel és annak kézenfekvő menürendszere rendkívül egyszerűvé teszi a WorkCentre 3550 használatát. A készülék 60 lapos automatikus kétoldalas dokumentumadagolója (DADF) kényelmes és költségtakarékos használatot tesz lehetővé. További megtakarítások érhetők el a festék- és energiatakarékos üzemmódokkal, az N oldal/lap és az igazolványmásolási funkciókkal.

Ár és elérhetőség

A WorkCentre 3550 Magyarországon július végén kerül forgalomba. A berendezés a nagyobb papírkapacitás érdekében kiegészítő papírtálcával, önálló, földre helyezhető konfigurációban is elérhető.

A készülék a Xerox fekete-fehér lézer MFP portfoliójának új tagjaként, aWorkCentre 4118 és a WorkCentre M20 modelleket váltja. A WorkCentre 3550 Energy Star® minősítéssel rendelkezik és tagja a Xerox újrahasznosító programjának (Xerox’s GreeWorld Alliance).

-XXX-