Új vezetokkel erosít a Xerox

Tom Maddison (46 éves) a vállalat humán erőforrásért felelős alelnöke idén februártól. A terület vezetőjeként a humán erőforrás tervezésével, toborzással, tehetséggondozással, vezetőképzéssel, juttatásokkal, a vállalati sokszínűség megteremtésével, a munkakörnyezet fejlesztésével és az iparági kapcsolatok bővítésével fog elsősorban foglalkozni.

A szakember 1992-ben csatlakozott a Xerox csapatához. Az elmúlt években a pénzügy, az üzemeltetés, az üzleti szolgáltatások és a humán erőforrás menedzsment területein vállalt tisztségeket. Angliában az erőforrás menedzsment és a nagyvállalati marketing csoport igazgatójaként, majd a fejlődő piacok (DMO, Developing Market Operations) humán erőforrás menedzsmentért felelős alelnökeként is tevékenykedett.

úlius elsejétől lépett előre a Xerox vállalati ranglétráján Hervé Tessler (47 éves). A jövőben a fejlődő piacok régiójának (DMO) elnökeként a növekedési potenciállal rendelkező országokat irányítja, így többek között Latin-Amerikát, a Közel-Keletet, Közép- és Kelet-Európát, az eurázsiai országokat, Indiát és Oroszországot.

Tessler 1987-ben lépett be a Xeroxhoz, és azóta számos kereskedelmi és menedzsment pozícióban dolgozott, beleértve a francia leányvállalat termelő berendezésekkel és a nyomdaiparral foglalkozó részlegének alelnöki tisztjét is. Később a Xerox Kelet-Európát, Izraelt és Törökországot magába foglaló régiójának vezérigazgatói pozícióját töltötte be. A közelmúltban a vállalat fejlődő nyugati piacainak operatív működéséért felelős vezetőjévé nevezték ki, így Latin-Amerika, és a Karib-térség tevékenységét irányítja.

Kevin Warren (47 éves) a Xerox egyesült államokbeli üzleti megoldások részlegének elnökeként július elsejétől a dokumentumkezelési rendszerekért és szolgáltatásokért felelős direkt értékesítői szervezetet vezeti a tengerentúlon. A szakember 1984-ben értékesítési gyakornokként csatlakozott a Xeroxhoz Washington városában, majd különböző értékesítési posztokon folytatta karrierjét. Szakmai tudását az Egyesült Államok keleti régiójának kereskedelmi vezetőjeként is kamatoztatta. A kanadai leányvállalat elnöki tanácsának tagja, elnöke és vezérigazgatója is volt. A nevéhez fűződik a Xerox három évvel ezelőtti akvizíciójának, a Global Imaging Systems-nek a sikeres vállalati integrációja is.

-XXX-