Négy National Instruments díjat kapott a Xerox Magyarország

A Xerox Magyarország Kft., mint az egyik legjobb beszállító ismét négy díjat hozhatott haza az amerikai szoftver- és hardvergyártótól a National Instrumentstől. A rangos elismerést – melyet a tavalyi évben nem osztottak ki – a Xerox Szolgáltatási Üzletága már másodjára kapta meg.

2010. október 5. – A National Instruments többek között scorecard (pontkártyás) rendszerben minősítette beszállítóit, akiket a szolgáltatás minősége, költségmegtakarítás és innováció, a határidőre való szállítás és az ügyfélkezelési szolgáltatások figyelembe vételével pontozott. Ez alapján a Xerox közel 100 százalékosan teljesített a határidőre történő szállítás területén, és kimagasló eredményt ért el a minőségi szolgáltatás kategóriában, amit egy-egy díj bizonyít. Ezenkívül a vállalat első osztályú (Tier 1) beszállítói minősítést is szerzett, amellyel az NI a Xerox négy scorecard-kategóriában nyújtott rendkívüli teljesítményét értékelte. A legnagyobb elismerés a Xerox Magyarország számára, hogy a Print&Software (nyomtatott és szoftvertermékek) csoportban ismét az év beszállítója lett.

„Mind a négy díjat elnyertük abban a kategóriában, amelyben indultunk, és erre méltán lehetünk büszkék. Magyar cégként már másodjára kaptunk meg egy olyan nemzetközi elismerést, amely bizonyítja, hogy a Xerox Magyarország Kft által nyújtott szolgáltatások a világ élvonalát képviselik” – hangsúlyozta Lipták Zalán, a Xerox Magyarország Szolgáltatási Üzletágának vezetője.

A Xerox 2010-ben ismét megmutatta, hogy beszállítóként továbbra is a legjobb a piacon, hiszen minden kritérium alapján az élen szerepelt. Az elmúlt években a vállalat képes volt a változó igényekhez igazítani üzleti tevékenységét, amellyel bebizonyította, hogy újító szellemű és rugalmas beszállító.

###

A National Instrumentsről
A National Instruments (http://www.ni.com/) a virtuális műszerezés úttörője és piacvezető a területen. A virtuális műszerezés egy forradalmian új koncepció, amely teljesen megváltoztatta a tudósok és mérnökök megközelítési módját a mérésadatgyűjtéshez és automatizáláshoz. Az NI olyan, bárhova könnyen integrálható szoftvereket illetve hardvereket gyárt és értékesít több mint 25.000 vállalat számára, mint a LabVIEW grafikus fejlesztői környezet vagy az adatgyűjtésre, gépi látáshoz és szabályozásokhoz is használható PXI modulok. A texasi, austini központú cég közel 40 országban rendelkezik sikeres irodahálózattal, és több mint 4.800 alkalmazottat foglalkoztat világszerte. Az elmúlt kilenc évben a FORTUNE magazin a National Instrumentset a legkiválóbb 100 társaság közé sorolta Amerikában.

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít ügyfelei számára, hogy azok a hasznot hozó üzleti folyamataikra fókuszálhassanak. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén egyaránt a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi, illetve kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, valamint pénzügyi szolgáltatásokat, továbbá a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 130.000 alkalmazottja több mint 160 országban szolgálja ki a legmagasabb szinten az ügyfeleket. Ha további információkra kíváncsi látogasson el a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com vagy http://www.acs-inc.com címekre!

Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1-436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés:
Kommentárokat, szakmai értékeléseket, valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://www.facebook.com/xeroxcorp, a http://twitter.com/xeroxcorp, a http://twitter.com/xeroxevents, a http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A Xerox® név és a „sphere of connectivity” embléma formaterve a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.