Piacra léptek a Xerox legújabb környezettudatos MFP-i

Technológiai és környezetvédelmi oldalról is óriási előrelépést jelentenek a piacon a Xerox most bemutatott színes multifunkciós nyomtatói (MFP), a WorkCentre® 7545 és a WorkCentre® 7556. Tucatnyi új fejlesztés segíti a felhasználókat abban, hogy a dokumentumkezelési feladataikat az eddigieknél is költségkímélőbb, illetve környezettudatosabb módon láthassák el ezekkel a berendezésekkel.

A Xerox új MFP-i – amelyek nyomtatási sebessége színesben elérheti a percenkénti 45 illetve 50 oldalt, fekete-fehérben pedig a 45 illetve 55 oldalt – négy olyan fejlett szolgáltatást és szoftvereszközt kínálnak, amelyek jelentősen megkönnyítik a színes, nagy felbontású dokumentumok elkészítését. Ezek az alábbiak:

 • 1200 x 2400 dpi kimeneti felbontás,
 • A Color by Words szín-szerkesztő eszköz, amely segítségével hétköznapi kifejezések használatával, rendkívül egyszerűen módosíthatóak a dokumentumok színei.
 • Opcionális EFI Fiery nyomtatószerver, ami grafikai képességei mellett gyorsabb nyomtatást is el tud érni, mivel a nyomtatási feladatokat a célnak legmegfelelőbb MFP-hez irányítja,
 • Lehetőség a felhasználói jogosultságok egyénre szabására, amivel például a színes nyomtatási funkció elérése korlátozható.

A WorkCentre® 7545 és WorkCentre® 7556 négy lapolvasási és dokumentum-menedzselési megoldást kínál a jobb termelékenység eléréséhez. Ennek részei:

 • Az MFP berendezések előlapján elhelyezett csatlakozókon keresztül az USB adathordozók közvetlenül is elérhetők, lehetővé téve a gyors nyomtatást és szkennelést.
 • Lapolvasás hálózati célhelyekre, postafiókokba vagy számítógépre: a dokumentumok automatikusan egy előre beállított mappába kerülnek, ahol gyorsan meg lehet találni azokat.
 • Szöveges keresési lehetőség a szkennelt dokumentumokban.
 • A Xerox Extensible Interface Platform® (EIP) technológiája révén személyre szabott munkafolyamat-segítő alkalmazásokat lehet készíteni.

A Xerox új multifunkciós színes berendezései ugyanakkor négy „zöld” szolgáltatással is hozzájárulnak ahhoz, hogy a felhasználók dokumentumkezelési feladataikat környezettudatosan láthassák el.

 • Earth Smart nyomtatóvezérlő, amelynek alapértelmezései közé felvehető a kétoldalas nyomtatás, a mintanyomat, az elválasztó lapok nélküli nyomtatás és az egy oldalra több oldal nyomtatási mód.
 • A Xerox kivételesen alacsony olvadáspontú Emulsion Aggregate Ultra Low-Melt tonerének és az indukciós hőfejlesztésnek köszönhetően alacsonyabb a berendezések fogyasztása.
 • A LED megvilágítású szkenner a hagyományos megoldásoknál egyharmaddal kevesebb energiát fogyaszt.
 • A berendezések megfelelnek az ENERGY STAR® előírásoknak.

A WorkCentre® 7545 és WorkCentre® 7556 biztonsági szolgáltatásokat is kínál. Ezek közé tartozik például a merevlemez titkosítása; a képek adatainak elektronikus „megsemmisítése”; a biztonságos faxkezelés; és a hálózati bejelentkeztetés, amivel korlátozható a hozzáférés a szkenner, e-mail és fax funkciókhoz.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít ügyfelei számára, hogy azok a hasznot hozó üzleti folyamataikra fókuszálhassanak. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén egyaránt a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi, illetve kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, valamint pénzügyi szolgáltatásokat, továbbá a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 130.000 alkalmazottja több mint 160 országban szolgálja ki a legmagasabb szinten az ügyfeleket. Ha további információkra kíváncsi látogasson el a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com vagy http://www.acs-inc.com címekre!

Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1-436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés:
Kommentárokat, szakmai értékeléseket, valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://www.facebook.com/xeroxcorp, a http://twitter.com/xeroxcorp, a http://twitter.com/xeroxevents, a http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon. A Xerox® név és a „sphere of connectivity” embléma formaterve a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban é
s/vagy más országokban.