Rég várt nyomdai képfeldolgozó szoftver a Xeroxtól

Nagy sebességű nyomtatást, párhuzamos fájlfeldolgozást, átméretezést és elforgatást illetve több fájlt összedolgozó kompozíciós eszközt is kínál a széles formátumú színes Xerox nyomtatókhoz a most bemutatott Caldera raszteres képfeldolgozó szoftver, a Caldera Version 8.

BUDAPEST, 2010. november 3. – A reklámanyag nyomtatás területén már bizonyított Caldera RIP (raszteres képfeldolgozó) szoftvercsalád legújabb változata a Xerox összes széles formátumú színes nyomtatójával együttműködik. A szoftver szolgáltatásai közül érdemes kiemelni a nagy sebességű nyomtatást és párhuzamos fájlfeldolgozást, a dinamikusan méretre vágható nyomtatási előképet, az átméretezést és elforgatást, a fájlokat összedolgozó kompozíciós eszközt, illetve a nyomat automatikus feldarabolását. A széles formátumú nyomtató a szoftveres megoldással költséghatékony eszköz a felhasználók kezében, amellyel lehetővé válik az anyagtakarékos nyomatelrendezés is.

A szoftver közvetlenül támogatja a Xerox széles formátumú színes lapolvasó rendszerét és a Xerox kontúrvágó kínálatát is.

A Caldera szoftverválaszték az egyszerű RIP és nyomtatási funkciókat kínáló csomagoktól kezdve egészen az összetett lapolvasási, másolási, és képszerkesztéssel kombinált méretre vágási opciókig terjed.

A Xerox széles formátumú reklámanyag nyomtatói víz vagy oldószer alapú berendezések, melyek mindegyike piezo fejes megoldással biztosítja a több szintű, pontos cseppeloszlást. A nyomtatók elérhetőek a 61 centiméterestől 228,6 centiméteres szélességig, amihez számos kontúrvágó és lapolvasó kiegészítő is választható.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít ügyfelei számára, hogy azok a hasznot hozó üzleti folyamataikra fókuszálhassanak. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén egyaránt a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi, illetve kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, valamint pénzügyi szolgáltatásokat, továbbá a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 130.000 alkalmazottja több mint 160 országban szolgálja ki a legmagasabb szinten az ügyfeleket. Ha további információkra kíváncsi látogasson el a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com vagy http://www.acs-inc.com címekre!

Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1-436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés:
Kommentárokat, szakmai értékeléseket, valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://www.facebook.com/xeroxcorp, a http://twitter.com/xeroxcorp, a http://twitter.com/xeroxevents, a http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon. A Xerox® név és a „sphere of connectivity” embléma formaterve a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.