KKV-ra szabott költséghatékony szilárdtintás nyomtató a Xeroxtól

A Xerox új szilárdtintás színes nyomtatója — amely egyben a ColorQube termékcsoport első kis munkacsoportoknak szánt berendezése — mostantól a kis- és nagyvállalkozások számára egyaránt olcsóbbá teszi a színes nyomtatást. A Xerox ColorQube 8570 nyomtató zsírkrétához hasonló, tonerkazetta nélküli tintarudakat használ, melyek könnyen kezelhetőek, kiváló minőségű színes nyomatokat garantálnak, és lehetővé teszik a nyomtatási hulladék 90 százalékkal történő csökkentését.

Percenkénti akár 40 oldalas színes és fekete-fehér nyomtatási sebességével a ColorQube 8570 kitűnő választás azoknak az irodáknak, ahol kiemelten fontosak a jó minőségű színes nyomatok — például szórólapok, prezentációk vagy prospektusok — előállítása. A hosszú távú gazdaságos üzemeltetést a kedvező árú színes nyomatok garantálják.

Kiemelkedő minőségű színes nyomtatás
A ColorQube szilárdtintás nyomtatók a papírtípusok széles skáláját képesek kezelni, és minden esetben élénkszínű dokumentumokat nyomtatnak. A ColorQube 8570 a következő többletszolgáltatásokat kínálja:

  • A Color by Words színkorrekciós technológia az irodai felhasználók számára is lehetővé teszi a dokumentum színeinek módosítását speciális szoftver használata nélkül,
  • Éles szövegek és telített színes képek az Adobe Postscript3 támogatásnak és a PANTONE® által minősített szimulációknak köszönhetően,
  • Kiváló minőségű színes nyomatok fejlett színmeghatározással, akár 2400 FinePoint™ képminőségben.

Környezettudatos nyomtatás
Az ENERGY STAR® minősítésű ColorQube 8570 környezeti előnyei:

  • Earth Smart nyomtatóillesztő-program, melynek alapbeállítása a kétoldalas nyomtatás, az előnézet (proof print) készítés, az újrafeldolgozott papír használata és a vázlatnyomtatási mód,
  • Intelligent Ready funkció, amely a megfigyelt használati minták alapján energiatakarékos üzemmódba kapcsolja a nyomtatót a jellemzően kevés nyomtatással járó időtartamra,
  • Ingyenesen letölthető GreenPrint szoftver, amely automatikusan felhívja a figyelmet a feltételezhetően felesleges oldalakra, például azokra, amelyek csak hirdetéseket vagy emblémákat tartalmaznak, így segít elkerülni a papír pazarlását.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít ügyfelei számára, hogy azok a hasznot hozó üzleti folyamataikra fókuszálhassanak. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén egyaránt a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi, illetve kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, valamint pénzügyi szolgáltatásokat, továbbá a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 130.000 alkalmazottja több mint 160 országban szolgálja ki a legmagasabb szinten az ügyfeleket. Ha további információkra kíváncsi látogasson el a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com vagy http://www.acs-inc.com címekre! Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®”, a „ColorQube®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.