Egyszerusítik, gyorsítják a komplex feladatokat a Xerox új Color 550/560 nyomtatói

A nagy sebességű lapolvasóval, fejlett színkezeléssel, illetve a dokumentumok beolvasását, szerkesztését, kezelését és tárolását segítő munkafolyamat alkalmazásokkal ellátott Color 550/560 berendezések ofszetszerű nyomatokat készítenek. A Xerox új nyomtatói már hazánkban is elérhetők.

A Xerox könnyen kezelhető, színes érintőképernyővel felszerelt nyomtatói, a Color 550 és 560 többek között fotók és marketinganyagok gyors elkészítésére alkalmasak. A Xerox Color 550 percenként 50 színes, vagy 55 fekete-fehér oldal nyomtatására képes, míg a Xerox Color 560 percenként színesben 60 oldalt, fekete-fehérben 65 oldalt teljesít.

„A digitális nyomdai technológia legkeresettebb megoldásait nyújtja a Xerox Color 550 és 560. Ezek a berendezések megfelelőek a nyomdák számára színvonalas nyomtatási munkák gyors elvégzésére, illetve kiválóan alkalmazhatók többek között grafikai stúdiókban, kreatív ügynökségeknél például proof nyomtatásra” — hangsúlyozta a készülékek bemutatóján Rick Dastin, a Xerox vállalat vállalkozási csoportjának elnöke.

A Xerox Color 550/560 nyomtatókkal ipari környezetben az alacsony olvadáspontú Emulsion Aggregate (EA) tonernek köszönhetően ofszetszerű végeredmény érhető el, kristálytiszta szövegképpel és nagy felbontású ábrákkal. A berendezésekkel 2,400 × 2,400 dpi felbontású nyomatok készíthetők, amelyek a beépíthető opciók révén tűzéssel, lyukasztással, hajtogatással vagy füzetkészítéssel véglegesíthetők. A magas minőséget garantáló végtermékről a fejlett színkezelési eszközök, a gördülékeny munkafolyamatot biztosító Xerox FreeFlow® Digital Workflow Collection, és az EFI Fiery® vagy Creo nyomtatószerverek gondoskodnak. A feladatok gyors kivitelezését segíti a nagy sebességű lapolvasás, másolás színesben és fekete-fehérben egyaránt. A nyomtatóvezérlő beállításai személyre szabhatók a gazdaságossági, vagy hatékonysági szempontoknak, vagy speciális alkalmazásoknak megfelelően. További előnye a Xerox Color 550/560 nyomtatóknak, hogy több felhasználó tud egyidejűleg különböző feladatokat elvégezni, és a Xerox munkafolyamat-segítő megoldásainak köszönhetően — mint például a Xerox Scan to PC Desktop® — leegyszerűsödik a dokumentumok beolvasása, szerkesztése, kezelése és tárolása.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít ügyfelei számára, hogy azok a hasznot hozó üzleti folyamataikra fókuszálhassanak. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén egyaránt a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi, illetve kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, valamint pénzügyi szolgáltatásokat, továbbá a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 130.000 alkalmazottja több mint 160 országban szolgálja ki a legmagasabb szinten az ügyfeleket. Ha további információkra kíváncsi látogasson el a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com vagy http://www.acs-inc.com címekre! Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok: Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1-436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket, valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://www.facebook.com/xeroxcorp, a http://twitter.com/xeroxcorp, a http://twitter.com/xeroxevents, a http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon. A Xerox® név és a „sphere of connectivity” embléma formaterve a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.