Felvásárolta a WaterWare-t a Xerox

Webes alkalmazás- és szoftverfejlesztéssel, integrációs, illetve a személyre szabott megoldások készítésével bővül a Xerox szolgáltatási köre, miután az amerikai óriásvállalat idén januárban felvásárolta a WaterWare Internet Services-t.

A fúzió eredményeként a Xerox szolgáltatásai kiterjednek az elektronikus egészségügyi adatok beolvasására, kezelésére, valamint a gyógyszertári rendelések automatizálására is, kiegészítve ezzel DocuShare® vállalati tartalomkezelő (ECM) rendszere szolgáltatásait. Az utóbbi megoldás a legegyszerűbb tartalomkezeléstől az üzleti folyamatok automatizálásáig, illetve a papírból – digitálisra megoldásokig a dokumentumkezelési feladatok széles körét képes ellátni. A WaterWare professzionális kiszolgáló csapatával bővülve a vállalat DocuShare rendszerének támogatói csapata is erősödik, akik a különböző méretű vállalkozásoknál segítenek a szoftverből kihozni a maximumot.

„A WaterWare egészségügyben és közszolgálatban szerzett tapasztalatát a DocuShare tartalomkezelővel egyesítve specializált, az iparági előnyökre koncentráló rendszert tudtunk létrehozni, amellyel megkönnyítjük számos időigényes munkafolyamat végrehajtását” – hangsúlyozta a David Smith, a Xerox vállalat DocuShare üzletágának alelnöke.

A két cég együttműködése többéves múlttal rendelkezik. A WaterWare 2003 óta a Xerox Üzleti Partnere, és rendszerintegrátorként már több mint nyolc éve fejleszt megoldásokat a DocuShare platformra.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1-436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®”, a „XEROX and Design®” és a „DocuShare®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.