Kis méret, nagy kapacitás: megérkeztek a legújabb Xerox színes nyomtatók

Kifejezetten kis- és középvállalkozások számára fejlesztette a Xerox a legújabb színes nyomtatóit. Az Energy Star® minősítésű Xerox Phaser 6000, Phaser 6010, Phaser 6500 nyomtatók, illetve a WorkCentre 6505 multifunkciós berendezés a kkv-knak is lehetővé teszik, hogy kiváló színes nyomatokat készíthessenek egyszerűen és megfizethető áron.

A Xerox Phaser 6000, a Phaser® 6010 és a Xerox Phaser 6500 színes nyomtatók, valamint a Xerox WorkCentre® 6505 színes többfunkciós nyomtató mind alkalmasak irodai színes nyomatok, például prezentációk és brosúrák elkészítésére. A 600 × 600 × 4 dpi felbontás és a kis festékszemcse méretű EA toner kristálytiszta szövegképet és finomabb színátmenetek garantál.

A Xerox Phaser 6000 és a Phaser 6010 színes nyomtatók fő jellemzői:

  • Nyomtatási sebességük színesben akár 10 (Phaser 6000), illetve 12 (Phaser 6010), fekete-fehérben 12, illetve 15 fekete-fehér oldal percenként.
  • A piacon található legkisebb és legkönnyebb színes nyomtatók. Könnyen elhelyezhetőek a helyszűkével küzdő otthoni vagy irodai környezetben.
  • Plug-and-play üzembe állítás.
  • Számos papírtípust és -méretet támogatnak a címkéktől, illetve a kártyasablonoktól kezdve egészen a borítékokig.

A Xerox Phaser 6500 színes nyomtató és a WorkCentre 6505 színes többfunkciós nyomtató fő jellemzői:

  • Nyomtatási sebességük színesben és fekete-fehérben 24 oldal percenként, amit az 500 lap kapacitású adagoló egészít ki, hogy a nyomatok minél gyorsabban elkészülhessenek.
  • Kisméretű és nagy kapacitású festékkazettákkal működnek, amelyek akár 80 százalékkal kevesebb hulladékot termelnek a hasonló színes berendezésekhez képest.

A WorkCentre 6505 fénymásoló, lapolvasó, fax és digitális munkafolyamat szolgáltatásokkal segíti a vállalkozáson belüli hatékony dokumentumkezelést. Ehhez olyan extrákat kínál, mint a lapolvasás közvetlenül e-mail üzenetbe (Scan to Email), hálózati célhelyre (Network Scanning), USB háttértárra, vagy közvetlenül egy alkalmazásba (Direct Scan to Applications) – mindezt optikai karakterfelismerés (OCR) egészít ki.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.