Beépített biztonsági szolgáltatásokat kínáló nyomtatókkal újít a Xerox

Extra szolgáltatásokat kínál a Xerox két új, akár percenként 52 illetve 62 oldal nyomtatására is képes fekete-fehér nyomtatója – a Xerox Phaser® 4600 és a Phaser 4620 – amelyeket kifejezetten nagyobb munkacsoportoknak terveztek.

Az ENERGY STAR® besorolású Phaser 4600 és Phaser 4620 berendezések a Xerox fekete-fehér nyomtatóinak kínálatában a Phaser 4510 modellt váltják. Az új berendezések széleskörű szolgáltatási palettát nyújtanak az irodai felhasználóknak:

 • Változatos papírtípusokra nyomtatnak – a fóliától kezdve a kártyán át a borítékig és címkéig.
 • Olyan biztonsági szolgáltatásokat nyújtanak, mint például a „Secure Print and Image Overwrite” (biztonságos nyomtatás és felülírás), amely elektronikusan „megsemmisíti” a nyomtató opcionális merevlemezén tárolt adatokat.
 • Ebben a termékkategóriában először tartozik a berendezésekhez opcionális, teljes sebességű 500 lapos finisher és 50 lapos tűzőgép, hogy kézikönyvek vagy brosúrák nyomtatása is időveszteség nélkül, gördülékenyen történhessen.
 • Személyre szabható opciók:
  • automatikus kétoldalas nyomtatás,
  • beépített vezeték nélküli lehetőségek
  • akár 3750 lap kapacitású kiegészítő papíradagolók.
 • Különlegesen csendes üzem, ami csökkenti az iroda zajszintjét.
 • A különálló toner és fuser kazettáknak köszönhetően minden fogyóeszközből a legtöbbet lehet kihozni.
 • A piacon szereplő konkurens termékekhez képest alacsony költségek érhetők el a nagy kapacitású festékkazettának köszönhetően.

Mindkét nyomtató már elérhető a piacon a felhasználók számára.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1-436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.