Az új Xerox 7740 Wide Format Scan Solution lapolvasóval egyszerubb a színes és a monokróm szkennelés

Budapest, 2011. április 28. – Az építészeti, mérnöki és szerkezetépítő vállalatok, a produkciós cégek és a nyomdaipari szolgáltatók most egy új, megfizethető opcióval is számolhatnak, ha műszaki dokumentumaik beolvasásáról van szó.

A kompakt Xerox 7740 Wide Format Scan Solution színes és monokróm lapolvasási feladatoknál – például építészeti tervek, kapcsolási rajzok, rendszerdiagramok vagy térmodellek szkennelésekor – 600×600 dpi felbontással gondoskodik a tűéles képminőségről.

A berendezés akár 1016 milliméter (40 col) szélességű dokumentumok beolvasására is képes, amit színesben 83,8 milliméteres másodpercenkénti sebességgel, fekete-fehérben és szürkeárnyalatosban pedig 25,4 milliméteres másodpercenkénti sebességgel képes elvégezni a legtöbb szabványos fájlformátumba. A munkafolyamatok könnyen kezelhetők az átlátható felépítésű felhasználói felületről.

„Az új Xerox 7740 használata rendkívül egyszerű, képminősége pedig kiváló. Felhasználói – a tervezők, mérnökök és azok a szakemberek, akiknek nagyméretű, tiszta képekre van szüksége – az új Xerox lapolvasó segítségével a számukra legfontosabb dologra összpontosíthatnak: saját tevékenységükre” – mondta Hulényi Bence, a Xerox Magyarország Kft. értékesítési és szerviz igazgatója.

A Xerox 7740 szolgáltatásaiból:

  • Termelékenység – A lapolvasás gyors, az automatikus dokumentum-szélesség felismerésnek köszönhetően pedig minimálisra csökkenthetők a hibalehetőségek
  • Lapolvasási előnézet – A beolvasott képek valós időben láthatók a munkaállomáson. Minden finomhangolási beállítás azonnal érvénybe lép, és tárolódik az eredeti példány újraolvasása nélkül.
  • Színes fénymásolás – A FreeFlow® Accxes® Copy szoftverrel a 7740 teljes értékű színes fénymásoló megoldássá változik, és bármilyen márkájú színes nyomtatóhoz kapcsolódni tud a hálózaton, miközben teljes kontrollt biztosít a másolás és átméretezés paramétereivel kapcsolatban.

Elérhetőség
A Xerox 7740 Wide Format Scan Solution már megrendelhető a Xerox viszonteladóinál és terjesztőinél.

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

-XXX-

Médiakapcsolatok: Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.