E-mailezés okosabban

Xerox Mobile PrintA Xerox új megoldást fejlesztett az e-mailek kezelésére. A Business of Your Brain™ kielemzi az e-maileket, naptárbejegyzéseket, és azonosítja azokat a zavaró tényezőket, amelyek elterelik az emberek figyelmét a lényegi munkájáról.

A http://www.BusinessofYourBrain.com címről letölthető Microsoft Windows alkalmazás biztonságosan dolgozza fel a felhasználó Microsoft Outlook postafiókjának adatait. Interaktív vizuális felületén megmutatja a napi, a heti és a havi tevékenységeket, a hozzájuk kapcsolódó embereket, eseményeket és szószedeteket, amelyek megtöltik a postaládákat.

„Egy irodai dolgozónak az e-mailjei határozzák meg az egész napját, mivel az e-mail üzenetek és naptári emlékeztetők irányítják minden cselekedetét. A Business of Your Brain alkalmazás megmutatja, hogy az e-mail áradat hogyan akadályozza a valódi munkánkra való odafigyelést.” — hangsúlyozta Christa Carone, a Xerox marketing igazgatója.

Az alkalmazás működtetésével az alábbi információkat lehet könnyen lekövetni:

  • Meeting-haver: Kivel van a legtöbb közös értekezlet?
  • A legnagyobb pánikkeltő: Ki küldi a legtöbb „sürgős” jelzésű levelet?
  • Figyelemrabló: Melyek a legújabb hívószavak a levelek témamegjelöléseiben?
  • Szószátyár, vagy köszi-köszi: Kik azok, akik hosszú leveleket írnak, illetve kik duzzasztják a legtöbb „köszönöm” tartalmú válaszlevéllel a postafiókokat?
  • Kukázható: Kitől szeretne leginkább gyorsan megszabadulni a postafiók tulajdonosa a törölt levelek alapján?

Megosztási lehetőség
A felhasználók a letöltési címet megoszthatják LinkedIn, Facebook vagy Twitter ismerőseikkel a http://www.BusinessofYourBrain.com oldalról.

Rendszerkövetelmények
A szoftver működik Microsoft Windows XP/Vista/7 és Microsoft Outlook 2003 vagy annál újabb környezetben.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®”, a „XEROX and Design®” és a „Business of Your Brain™” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.