Összefogott a Cisco és a Xerox a felho-alapú nyomtatásért

Partneri együttműködésre lépett egymással a Xerox és a Cisco. A két IT vállalat a jövőben közösen biztosítja partnerei számára a hálózati eszközöket és a nyomtatási megoldásokat együttesen kínáló felhő-alapú szolgáltatásokat.

Az együttműködés révén lehetővé válik, hogy a Xerox piacvezető MPS és outsourcing szolgáltatásai gyorsan és egyszerűen elérhetővé váljanak a felhasználók számára a Cisco intelligens hálózati infrastruktúráján keresztül. Mindkét vállalat úgy ítéli meg, hogy kooperációjuk révén jelentősen hatékonyabbá tehetők a nyomtatási applikációk, köztük a mobil nyomtatás, amelyváltozatos adathordozókról bármikor és bárhonnan történő nyomtatást biztosítja.

„A két vállalat közt létrejött kapcsolat a folyamatok egyszerűsítését emeli a középpontba, azaz a hálózati megoldásokat, a felhő-alapú szolgáltatásokat és a nyomtatást hozza össze egy közös rendszerbe. Mindezeknek köszönhetően a szolgáltatásainkat testre szabottan tudjuk a vállaltok számára nyújtani tökéletes biztonsággal, és növelve az elvégzett munka hatékonyságát.” – emelte ki Ursula Burns, a Xerox elnöke.

A Cisco elnöke, John Chambers ehhez hozzátette: “A Cisco és a Xerox stratégiai együttműködése fantasztikus lehetőséget teremt ahhoz, hogy a két vállalat partnerei növelni tudják a bevételeiket azzal, hogy felhő-alapú szolgáltatásokat építenek be üzleti folyamataikba.”

A Xerox és Cisco közösen az alábbi megoldásokat kínálja a felhasználóknak közösen:

  • Xerox MPS megoldások a Cisco határok nélküli hálózatán keresztül: Összehangolja az IT és a nyomtatási eljárásokat a beépített hálózat biztonság, WAN optimalizáció és IOS szoftver (Internetwork Operating System) révén. Az egységesített megoldás felülvizsgálja a nyomtatási technológiát, csökkenti az üzemeltetési költségeket, védi a bizalmas adatokat, és növeli a munkavállalói termelékenységet a fejlett mobil és felhő-alapú nyomtatási applikációkkal.
  • A Cisco UCS és Vblock infrastruktúrájára épülő Xerox felhő-alapú IT outsourcing (ITO): Ez a megoldás abban segít a felhasználóknak, hogy könnyedén idomuljanak a változó piaci igényekhez, és egyszerűen csökkenthessék IT költségeiket a privát felhő, publikus felhő vagy egy, a kettőt ötvöző számítási felhő használatával. Ezeket a felhő-alapú megoldásokat a Xeroxhoz tartozó vállalat, az ACS biztosítja, amelynek szolgáltatásaihoz hozzátartozik az infrastruktúra, mint szolgáltatás (IaaS) rendelkezésre bocsátása, a felhő-alapú szolgáltatásokkal összefüggő konzultációs támogatás, és a privát felhő telepítés.
  • A Cisco virtuális desktop kliensén és a Cisco Cius™-en futó Xerox mobil nyomtatási megoldás: Ennek révén a mobil munkavállalók biztonságosan hozzáférhetnek üzleti nyomtatványaikhoz bármilyen e-mail alapú berendezésen – beleértve ezek közé a Cisco virtuális desktop klienseket és a Cisco Cius™ tableteket – illetve minden kompatibilis nyomtatón keresztül, amely a Cisco határok nélküli hálózati rendszerén fut, drótnélküli LAN megoldást használ, és így megbízható és zökkenőmentes kapcsolatot képes biztosítani.

A Xerox privát és publikus felhő szolgáltatásai hazánkban a jövőben válnak elérhetővé. Bővebb információk az igénybe vehető szolgáltatásokról az alábbi honlapon keresztül érhetőek el: http://www.xerox.com/cisco.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. Tov&aacu
te;bbi információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®”, a „XEROX and Design®” és a „Business of Your Brain™” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.