Kézben tartható költségek a Xerox új, szilárdtintás nyomtatóival

Budapest – 2011. május 17. – A Xerox vállalat első nagy teljesítményű, szilárdtintás multifunkciós nyomtatói világszerte vállalkozások ezreinek biztosítottak problémamentes, alacsony költségekkel járó színes nyomtatási megoldást a mindennapokra. A díjnyertes ColorQube® platformra épülő, az innovatív szilárd tintás technológiát alkalmazó három új MFP segítségével a vásárlók pénzt takaríthatnak meg és gyorsabb nyomtatási sebességgel, valamint könnyű kezeléssel számolhatnak.

A Xerox ColorQube 9300 sorozattal a vállalatok akár a felére csökkenthetik a színes nyomtatásra fordított költségeiket a lézer és LED technológiát alkalmazó berendezésekhez képest, köszönhetően a sorozatnál elérhető háromlépcsős árazási modellnek, mellyel a vállalatok a színes oldal lefedettségének megfelelő mértékű díjat fizetnek. Kisméretű színes felületek – például egy fejlécen lévő céges logó – nyomtatása egyedülállóan kedvező, és a színnel telített oldalak sem drágábbak a megszokottnál.

„A Xerox ColorQube 9200 sorozat új utat tört az irodai nyomtatásban azzal, hogy a költségszámítási eljárás átalakításával megfizethető lehetőséget biztosított a cégek számára, hogy színesen nyomtathassanak nap mint nap – erre a lehetőségre már évek óta várnak” – mondta el Robert Palmer, az InfoTrends Digital Peripherals Consulting Service igazgatója.

A tonerkazetta nélküli MFP-k színesben akár 55 oldal/perc, fekete-fehérben pedig 60 oldal/perc sebességgel nyomtatnak és másolnak, valamint percenként 60 oldalt szkennelnek.

A ColorQube 9300 sorozat további előnyei:

  • Színek, amelyek emlékezetesek maradnak – A szilárdtintás technológiával színhű nyomatok készíthetők a felhasznált média típusától függetlenül. Ráadásul a berendezések olyan innovatív megoldásokat is felvonultatnak, mint a Color by Words színszerkesztő eszköz, amely segítségével már az első nyomatnál is pontos és élénk színek érhetőek el.
  • Praktikum és kényelem – A munkatársak egyszerűen tudnak nyomtatni és szkennelni egy memóriakártyára vagy pendrive-ra a beépített USB csatlakozó segítségével
  • Beépített biztonsági megoldások – A berendezés merevlemezének felülírásával az elektronikusan tárolt adatok „megsemmisülnek”, a 256 bites titkosítás megvédi a berendezésen áramló adatokat, míg a hálózati azonosítás megakadályozza az illetéktelen használatot.
  • Kisebb környezetre gyakorolt hatás – A ColorQube 9300 sorozat ENERGY STAR® minősítéssel rendelkezik, továbbá akár 90 százalékkal kevesebb hulladék keletkezik használata során, mint a hasonló lézeres berendezések esetében. A berendezésben mindössze egy cserélhető alkatrész található: a tisztító egység, amelynek átlagos élettartama 330 000 oldal.

További hatékonyságnövelő eszköz a mobil nyomtatás funkció. Segítségével az úton lévő dolgozók biztonságosan nyomtathatnak bármely e-mail hozzáférést biztosító okostelefonról, táblagépről vagy laptopról, illesztő programok telepítése nélkül.

-XXX-

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az esem&ea
cute;nyeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.