Új Xerox A3-as MFP: megfizetheto színes nyomatok és hatékonyságnövelo szolgáltatások

Budapest, 2011. július 11. – A Xerox (NYSE: XRX) új színes többfunkciós nyomtatója (MFP) kiváló lapolvasási és dokumentumkezelési megoldásokat, valamint hatékony biztonsági szolgáltatásokat kínál kedvező áron.

Az árérzékenyebb kis- és középvállalkozásoknak szánt Xerox WorkCentre® 7125 színes MFP használatával figyelemfelkeltő színes dokumentumokat – például prezentációkat és költségvetési ábrákat – nyomtathatunk. Az MFP a Xerox „Emulsion Aggregate High Gloss” (EA-HG) festékkazettájának köszönhetően színesben és fekete-fehérben is percenként 25 oldal kinyomtatására képes, ami gyorsabb nyomtatást eredményez a már eddig is elérhető WorkCentre 7120 berendezésnél. A toner egyforma méretű és alakú festékszemcséket visz fel a papírfelületre, ezáltal tisztább szövegképet és élesebb színes ábrákat kapunk.

„A többfunkciós berendezések ma már sokkal többre képesek az egyszerű másolásnál és a nyomtatásnál: hatékonyabbá teszik az irodában dolgozók munkáját és valós dokumentumkezelési problémákat oldanak meg” – mondta Udvardi Gábor, a Xerox kereskedelmi és termékspecialistája. „A WorkCentre 7125 segít a kis- és középvállalkozásoknak, hogy megfizethető és látványos színes dokumentumokat állítsanak elő.”

A WorkCentre 7125 olyan magas szintű dokumentumkezelési szolgáltatásokat kínál, amelyekkel kényelmesebbé és egyszerűbbé válik az irodai munka:

  • A dokumentumok átirányíthatók e-mailbe, hálózati célpontokra és tartalomkezelő szoftverekbe akár egyidejűleg is, ami segíti az ismétlődő feladatok elvégzését.
  • Kiváló minőségű színes lapolvasás percenként akár 55 oldalnyi sebességgel.
  • Faxküldés IP hálózaton, fax továbbítása e-mail fiókba, és USB eszközökről történő nyomtatás illetve azokra való beolvasás.
  • A Xerox Auditron nyomon követi a színes nyomtatás költségeit.

A többfunkciós berendezés lehetőséget kínál a vállalatoknak arra, hogy csökkentsék a környezetre gyakorolt hatásukat:

  • Ez az egyik legkisebb helyigényű, irodába telepíthető, színes A3 MFP berendezés.
  • A szkennerben a hagyományos xenonlámpák helyett harmad akkora fogyasztású LED-alapú lámpák üzemelnek.
  • Készenléti üzemmódban csak 3,08 Wattot fogyaszt.
  • A bejövő dokumentumok előnézete saját kijelzőjén vagy egy PC képernyőn ellenőrizhető, elkerülendő a felesleges nyomtatást.
  • Az Earth Smart nyomtatóvezérlő alapértelmezésben kétoldalas nyomatokat készít fedőlapok nélkül.

A WorkCentre 7125 a Xerox „Extensible Interface Platform®” (EIP) technológiájára épül, mellyel a munkafolyamatokat támogató alkalmazások személyre szabhatók.

A berendezés ENERGY STAR® minősítésű.

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat– és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

-XXX-

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai ér
tékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.