Együttmuködik a Xerox és a Cirque du Soleil

A Xerox mostantól a Cirque du Soleil amerikai, kanadai és európai Big Top, illetve Arena Touring előadásaival kapcsolatos irodai berendezések, dokumentumkezelési eljárások és szolgáltatások kizárólagos szállítója.

A rugalmasság, a kreativitás és az innovációk keresése három közös pont a Xerox vállalat és új partnere, a Cirque du Soleil® tevékenységében.

„A Cirque du Soleil előadói híresek lélegzetelállító mutatványaikról és emberfeletti teljesítőképességükről. A Xerox megoldásai pedig mostantól segítik a mögöttük álló vállalkozás üzleti háttértevékenységét.” – hangsúlyozta Christa Carone, a Xerox vállalat marketing igazgatója.

A Xerox és a Cirque du Soleil munkatársai együtt dolgoznak a cirkusz központjában, helyi irodáiban és turnéján, hogy egyszerűbbé tegyék az üzleti folyamatok – és a dokumentumok kezelését. A menedzselt nyomtatási szolgáltatásokon túl a Xerox segíteni fog az előadások egyedi cross-media kampányainak kidolgozásában is, amelyekkel tovább növelhetőek a jegyeladások.

A Xerox vállalattal való üzleti együttműködésünk épít a két márka erősségeire és globális jelenlétére is, miközben mindkét fél tanulhat a másik innovatív megoldásaiból” – jelentette ki Mario D’Amico, a Cirque du Soleil marketingvezetője.

A Xerox rendezi majd a „Real Business Live!” konferenciát és további kiemelt jótékonysági eseményeket, amelyeken igyekszik minél inkább bevonni, szórakoztatni és képezni a meglévő, illetve leendő ügyfeleit.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.