Mostantól multifunkciós a Xerox 7142 széles formátumú berendezés

A Xerox színes, széles formátumú, tintasugaras nyomtatója, a 7142 további funkciókkal bővült, így alkalmas rajzok másolására és fájlba történő szkennelésére is. A dokumentumokat akár 15 méter hosszig kezeli a multifunkciós berendezés, ami már hazánkban is megvásárolható, vagy modulárisan felépíthető a korábbi 7142 nyomtatóból.

A kis helyigényű Xerox 7142 MFP nagy felbontású színes lapolvasás és nyomtatás révén gondoskodik a tiszta és pontos képminőségről, amely az építési tervekhez, elektromos bekötési vázaltokhoz és térképészeti dokumentumokhoz szükséges. A kész nyomatok akár fájlba olvashatók, akár sokszorosíthatók, egészen 15 méteres hosszúságig.

A nagyméretű, 15 colos képernyőn a vezérlőfelület egyszerűen kezelhető, és valós időben nyomon követhető a dokumentumok beolvasása. Az új „Sure Scan” szolgáltatás lehetővé teszi a lapolvasási beállítások felülvizsgálatát beolvasás előtt, így a legjobb minőség érhető el újranyomtatáskor vagy archiváláskor anélkül, hogy többször kellene beolvasni az eredeti dokumentumot.

„A 7142 multifunkciós berendezés a Xerox széles formátumú termékpalettájának legújabb tagja, miután a nyomtató alapgépet további hasznos funkciókkal bővítettük. Az építészek, mérnökök és ipari nyomdák számára nagy segítséget nyújtanak a kiegészítő szolgáltatások, amelyek a nagyméretű, színes és részletgazdag dokumentumok kezelését immár papíralapon és digitálisan egyaránt lehetővé teszik.” – hangsúlyozta Hulényi Bence, a Xerox kereskedelmi és szerviz igazgatója. Hozzátette, hogy miután minden Xerox széles formátumú megoldás modulárisan építkezik, a Xerox 7142 nyomtatóval rendelkező ügyfelek is kibővíthetik rendszerüket.

A Xerox 7142 MFP sokféle különböző hordozóra és a kedvezőbb árú, bevonat nélküli papírra is tökéletesen nyomtat a legújabb tintasugaras technológiának köszönhetően. A megoldás támogatja a népszerű CAD és grafikai-kommunikációs fájlformátumokat, és elég nagy teljesítményű a grafikai-kommunikációs szoftverekkel való együttműködéshez is.

A Xerox 7142 többfunkciós nyomtató már Magyarországon is elérhető.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat– és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.