Kivételes színhuséget nyújt a Xerox legújabb nyomdagépe

A Xerox új digitális nyomdagépét, a DocuColor 8080-at három szolgáltatás teszi igazán vonzóvá: a termelékenységet növelő alkalmazások, az alacsony fényű száraz tinta és az Automated Colour Quality Suite (ACQS) automatikus színminőség – kezelő.

  • A termelékenységet növelő alkalmazások egyszerűsítik a legtöbb nyomdai munkafolyamatot az azonnal rendelkezésre álló sablonok segítségével. A munkák címkézésétől, a nyomdai anyagok személyre szabásán keresztül a nyomdai előkészítő műveletekig minden feladat könnyen megoldható. A Xerox egyúttal ezek mellé folyamatos online támogatást biztosít.
  • A lágy matt felületet, magas kontrasztot és élénk színeket biztosító alacsony fényű száraz tinta ideális marketing anyagok készítéséhez. A grafikai tervezők körében népszerű az ofszetszerű terméket, ugyanakkor gyorsaságot és egyszerűséget is garantáló technológia.
  • A színhűséget az Automated Colour Quality Suite automatikus színminőség – kezelő csomag biztosítja, amely az adatokat belső algoritmussal dolgozza fel. Az ACQS automatizálja a színkezelési feladatokat, miközben csak minimális gépkezelői beavatkozást igényel.

Az akár 300 gramm súlyú papírra 80 lap/perc sebességgel nyomtató DocuColor 8080 berendezéshez három különböző szerver közül választhatnak a nyomdák. A hálózatba kötött Xerox, EFI Fiery® vagy CREO szerverek egyenletes színminőséget garantálnak a nyomatokon.

A nyomdai szolgáltatók a DocuColor 8080 használatával DM küldeményeket, füzeteket, naptárakat és egyéb egyedi kiadványokat gyárthatnak a legváltozatosabb kivitelben. Egyúttal a felhasználók a berendezés beszerzésével jogosultságot kapnak a Xerox Profit Accelerator® Business Development Portfolio használatára, amellyel digitális nyomdai szolgáltatásaik körét tudják tovább szélesíteni.

DocuColor 8080 már megrendelhető Magyarországon is a Xerox forgalmazóknál.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu
Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.