A Xerox új nyomtatója pontos színeket és kivételes képminoséget kínál a grafikai tervezoknek

A grafikai tervezők mostantól jobban és gyorsabban tudnak élénk, színes hirdetéseket, marketing-anyagokat és üzleti ajánlatokat nyomtatni a Xerox Phaser® 7800 színes lézernyomtató segítségével.

More Information
A Xerox új Phaser 7800 nyomtatója számos színminőség-ellenőrző szolgálgatást, kiemelkedően rugalmas papírkezelést, és professzionális munkabefejezési eszközöket kínál, melyekkel a nyomtatási feladatok gyorsabban és pontosabb eredménnyel végezhetők el, így a nyomdai szolgáltatók rövidebb teljesítési határidőket vállalhatnak, és könnyen megfelelhetnek ügyfeleik elvárásainak.

Lenyűgöző szín-menedzsment eszközök és képminőség
Az 1200 × 2400 dpi felbontásban nyomtató Phaser 7800 kihozza a képek, fotók és grafikák legapróbb részleteit is. A nyomtatóban a tervezők számára nélkülözhetetlen szín-egyeztető modul működik.

A berendezés az X-Rite és az Adobe® PostScript® 3™ technológiákra épülő PhaserMeter™ színhelyesség-mérő eszközt használja, mely minden egyes nyomatnál garantálja a színhelyességet, időt és pénzt megtakarítva a felhasználóknak. A PANTONE® a Phaser 7800 nyomtatót használja az ipari szabványnak tekintett PANTONE MATCHING SYSTEM® anyagainak színhelyes sokszorosítására.

Kivételes papírkezelés, és professzionális munkabefejező opciók
A percenként 45 oldal nyomtatására képes Phaser 7800 a papírok rendkívül széles skáláját képes kezelni, mind súly (75 grammtól egészen 350 grammig), mind méret tekintetében. A kreatív munkatársak így terveiket kivitelezhetik minőségi, vastag médiára – amilyen egy könyvborító vagy naptár – és olyan nem-szabványos méretekben, mint egy képeslap vagy fotó. Az automatikus kétoldalas nyomtatás olyan alapszolgáltatás, ami nem csökkenti a nyomtatási teljesítményt. A tervezők különféle munkabefejező megoldásokban gondolkodhatnak, például profi füzeteket, hajtogatott vagy lyukasztott kiadványt is készíthetnek anyagaikból, ezzel kielégítve az egyedi felhasználási szempontokat vagy vállalkozásuk igényeit.

Könnyen kezelhető, környezetbarát felépítés
A színes érintőképernyő segítségével a navigáció egyszerű: a felhasználók követhetik a festék fogyását és a sorban álló nyomtatási feladatokat is. Az alacsony olvadáspontú EA Toner és a Hi-Q LED nyomtató-technológia kisebb energiafelhasználással a környezet védelmét is szolgálja, továbbá a hőtakarékos festékolvasztás miatt szintén kevesebb áram fogy készenléti állapotban, valamint 15 másodperc is elegendő a nyomtató bemelegedéséhez.