Nagy teljesítményre képesek a Xerox legkisebb nyomtatói

Amikor a helykihasználás központi kérdés, a költségvetés pedig korlátozott, akkor a kis- és középvállalkozások segítségére lehetnek a Xerox vállalat új, a hazai forgalmazók kínálatában decemberben megjelenő ultra-kompakt nyomtatói és többfunkciós berendezései, amelyekkel kiváló minőségű dokumentumok készíthetők költséghatékonyan.

Az alig 208 mm magas, szinte egy normál A4-es papírlap oldalszélességével megegyező méretű Xerox Phaser 3010/3040 nyomtatási sebessége 20-24 oldal percenként. A WorkCentre 3045 többfunkciós nyomtató (MFP) fénymásol, szkennel, faxol, e-mailt küld és nyomtat is egyben, mindezt 24 oldal/perc nyomtatási sebesség mellett. A termékek a ma kapható legkisebb nyomtatók, és mindegyiket ugyanaz az úttörő technológia, a Hi-Q LED nyomtatómotor hajtja, ami a Xerox néhány csúcskategóriás grafikai berendezését is.

„A vállalkozásoknak egyre többet kell kihozniuk egyre kevesebből, ami a kisebb cégeknek különösen nagy kihívást jelent. A Xerox Phaser 3010/3040 és a WorkCentre 3045 MFP a magasabb kategóriás berendezések teljesítményével és szolgáltatásaival vetekszik, pedig méretük csak töredéke azoknak” – hangsúlyozta a termékek előnyeit Udvardi Gábor, a Xerox Magyarország Kft. Irodai Termékportfóliójának Menedzsere.

Kicsi zöld gépek
A Phaser 3010/3040 nyomtató és a WorkCentre 3045 MFP a Xerox Emulzió Aggregációs (EA) festékkazettáját használja, így ezek a készülékek akár 20 százalékkal kevesebb áramot fogyasztanak a hagyományos tonereket használó berendezésekhez képest. A Hi-Q LED nyomtatómotornak köszönhetően az új termékek csendesebbek, mint a lézer-technológiát használó hasonló berendezések.

További fontos ismertetőjegyek:

  • Akár 1200 x 2400 dpi nyomtatási felbontás, így a szöveges és grafikai tartalom is kiválóan érvényesül minden nyomaton.
  • Szabványos Wi-Fi hálózati csatlakozás a WorkCentre 3045NI modellben, amelynek köszönhetően a berendezés az irodában bárhol elhelyezhető.
  • A WorkCentre 3045 egyszerű, távoli menedzsment rendszere figyeli a nyomtatási folyamatokat, a toner szintjét és segíti a dokumentumkezelési feladattal kapcsolatos gyors problémamegoldást.

WorkCentre 6015 MFP vezeték nélküli kapcsolattal
A Xerox első Wi-Fi csatlakozásra alkalmas berendezése, a WorkCentre® 6015 színes MFP nyomtat, fénymásol, szkennel, faxol és még digitális munkafolyamati lehetőségeket is kínál. Kompakt kialakítása és vezeték nélküli összeköttetése révén az irodában bárhol elhelyezhető, így helytakarékos és kényelmes.

A WorkCentre 6015 ugyanazokat a nyomtatási szolgáltatásokat kínálja, mint a Xerox Phaser® 6010 színes nyomtató. A berendezés egyszerűen üzembe helyezhető, emellett bármilyen egyedi méretű papíranyagot is kezelni tud, így sokféle irodai dokumentum és kereskedelmi anyag elkészítésére alkalmas.