A szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt a Xerox Magyarország új ügyvezetoje

A szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt a Xerox Magyarország új ügyvezetője

Új vezetővel vágott neki az idei esztendőnek a világ vezető dokumentumkezelő cégének hazai leányvállalata. A Xerox Magyarország Kft. és a Szlovéniát és Horvátországot is magába foglaló régió ügyvezető igazgatói posztját 2012. január 1-jétől Novák Miklós (48) tölti be, aki azzal a határozott céllal látott munkához, hogy tovább erősíti a Xerox szolgáltatásközpontú megoldásainak pozícióit a hazai piacon.

A piaci lehetőségek kapcsán Novák hangsúlyozta, hogy a jövőben is fontosnak tartja a Xerox vezető helyének megtartását a nagyvállalati irodai szolgáltatások területén, valamint a partnerhálózattal való szoros együttműködést annak érdekében, hogy az outsourcing szolgáltatásokat kiterjesszék a kis – és közepes vállalkozásokra, továbbá az egyéni felhasználókhoz is eljussanak a felhasználást könnyítő, az egyedi problémákra szabott megoldások. Tervei szerint a vállalat által nyújtott outsourcing szolgáltatások az irodai dokumentumkezelésen túl bővülhetnek majd az üzleti partnerek HR, ügyfélszolgálati, és IT tevékenységeinek támogatásával is.

A kereskedelmi menedzseri, illetve pénzügyi – és számviteli diplomával rendelkező Novák Miklós 1997-ben a Konica Minolta kereskedelmi igazgatójaként kezdte szakmai pályafutását a hazai dokumentumkezelési szektorban. Innen igazolt át 2006-ban a Xerox Magyarország Kft-hez, ahol kinevezték az irodatechnikai üzletág igazgatójának. Karrierjét 2007-ben a Xerox Szlovénia ügyvezető igazgatójaként folytatta. Feladatai bővülésével 2010 és 2011 között a szlovéniai és horvátországi piacokért is felelős szakemberként, a Xerox Adria üzletirányítási vezetőjeként dolgozott. Innen érkezett a Xerox Magyarország Kft. élére az idei év elején, amelynek így 7 esztendő után ismét magyar vezetője lett.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22,5 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu
Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.