IDC felmérés: a Xerox vezeti az MPS piacot

Vezető helyre került a Xerox az IDC 2011-es MarketScape jelentésének Menedzselt Nyomtatási Szolgáltatások (MPS) kiadásában.

A jelentés, ami az MPS megoldás-szállítókat vizsgálja és áttekintést ad versenyképességükről, külön kiemelte, hogy a Xerox közvetlen és közvetett értékesítési csatornáin keresztül MPS termékeivel a legkülönbözőbb méretű vállalkozásokat is kiszolgálja. Az IDC szerint azoknak a vállalkozásoknak, amelyek MPS bevezetésén gondolkodnak, érdemes megvizsgálniuk a szállítók kínálatának teljes választékát, és a jövőbeni szolgáltatásokkal kapcsolatos stratégiai terveit.

„A Xerox kiemelkedő pontszáma arra utal, hogy az MPS után érdeklődő vállalkozások olyan partnert keresnek, amelynek van piaci tapasztalata, és garantálni tudja a hosszú távú eredményességet. A következetes globális kiszolgálás képessége az egyik kulcselem, ami a Xerox vállalatot kiemeli versenytársai közül. Továbbá az a tény is, hogy infrastruktúrájukat tovább építik a globális támogatottság irányába, például a közvetett partner csatornák felé”- hangsúlyozta Holly Muscolino, az IDC kutatási igazgatója.

Az IDC jelentés megemlíti, hogy a Xerox a kis-és középvállalkozásokat Partner Print Services szolgáltatásával segíti, amelybe beletartoznak a képzések és a mentori segítség, valamint az üzletépítés, a marketing, a szolgáltatások és a támogatás is. A tanulmány megállapította, hogy a Xerox segít ügyfeleinek elérni üzleti céljaikat túl a nyomtatási költségek visszafogásán is, és ehhez jól illeszkedik az ACS, a Xerox leányvállalatának tapasztalata a vertikális és üzleti folyamatok terén.

„Sokféleképpen lehet definiálni és kivitelezni az MPS megoldásokat, de a Xerox újra és újra elnyeri a piacvezető szerepéről szóló szakmai elismeréseket, mert nekünk bizonyított módszereink és meggyőző eredményességi mutatóink vannak” – mondta Stephen Cronin, a Xerox Global Document Outsourcing elnöke.

Az MPS szektor vezetőjeként a Xerox 2011-ben két fronton is bővítette kínálatát. A NewField IT felvásárlásával egyszerűsítette az MPS felmérési folyamatokat és felgyorsította a kivitelezést. A Ciscoval való együttműködés révén a Xerox MPS és mobil-nyomtatási kínálatát integrálták a Cisco hálózati eszközeibe, továbbá a Cisco partneri csatornáinak köszönhetően hatékonyabban elérik a középvállalkozói piacot.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22,5 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu
Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.