Xerox a drupa 2012 kiállításon

Május 3-ai nyitó sajtókonferenciáján Ursula Burns, a Xerox elnök-vezérigazgatója ennek szellemében arról számol be, hogyan fejleszt tovább, és biztosítja vezető pozícióját a vállalat a digitális nyomtatás területén.

Xerox „digitális megálló” a drupán

További kiemelkedő programok, bemutatók a Xerox standon

  • Eladásösztönzési tanácsadás a standra látogatók számára. Az érdeklődők tapasztalatokat szerezhetnek arról, hogyan készítsenek költséghatékony módon marketing anyagokat, fotós kiadványokat, tranzakciós nyomatokat, direkt leveleket, könyveket és egyéb nyomtatványokat.
  • A standon folyamatosan előadások hallgathatók meg a digitális nyomtatás üzleti előnyeiről a világ minden pontjáról érkező felhasználók saját tapasztalatai alapján.
  • Élő bemutatókon és esettanulmányokon keresztül lehet nyomon követni az XMPie fejlesztők, vásárlók és partnereik előadásait, akik olyan sikeres szoftveres Xerox megoldásokról számolnak be, mint az Individualised Communications Managment, a személyre szabott Web-to-print és marketing portál, valamint az 1:1 többcsatornás kommunikáció.
  • A web 2.0 megoldások is szóba kerülnek a Xerox standján. Az érdeklődők a twitter, a Facebook, a LinkedIn és a blogok üzleti hasznosításáról kapnak bővebb áttekintést a közösségi médiában járatos szakértőktől.
  • A nap fénypontjaként a Xerox által szponzorált világhírű táncszínház, a Cirque du Soleil produkcióját láthatják a látogatók a Xerox standon. A társulatot a Xerox irodai berendezésekkel és széles körű technológiai szolgáltatásinak biztosításával támogatja.

Premier Partner nemzetközi kapcsolatépítési konferencia

A drupa 2012 keretein belül a Xerox vendégül látja a világ sok száz dokumentumkezeléssel foglalkozó vállalatának képviselőjét a Xerox Premier Partner Global Network kongresszuson, amelyen a résztvevők bemutathatják üzleti megoldásaikat, illetve új együttműködéseket is kialakíthatnak egymással.

Mit jelent a Xerox számára a drupa?

„A drupa 2012 kiváló alkalmat és platformot teremt arra, hogy megmutassuk partnereinknek, illetve a potenciális felhasználóinknak azt, hogy milyen jól kiaknázható lehetőségek vannak ma a digitális nyomdapiacon. A Xerox elkötelezett abban, hogy partnerei, vásárlói számára valóban olyan szolgáltatásokat nyújtson, amelyekkel hosszútávon fenntartható és jövedelmező üzleti folyamatokat építhetnek ki – beleértve ebbe a hardveres, és szoftveres megoldásokat, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsadói támogatást. A Xerox standján bemutatjuk a gyakorlatban is ezeket a megoldásokat.” – hangsúlyozta Jeffrey Jacobson, a Xerox Global Graphics Communications vezetője.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22,5 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu
Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.