Gyors és egyszeruen kezelheto digitális gépek a Xeroxtól

A májusi kiállításon bemutatkozik a Xerox D95/D110/D125 másoló/nyomtató és a D110/D125 nyomtató. A berendezések egyik fő erőssége a precíz, és részlet gazdag képfeldolgozás. Ennek köszönhetően ezek a gépek a szövegeket, képeket, ábrákat is gyorsan, és nyomdai minőségben képesek előállítani. A berendezések 95, 110 vagy 125 oldal/perc nyomtatási sebességgel végzik el a feladataikat.

Fő előnyök:

Gyorsaság és könnyű kezelhetőség

  • Gyors, színes szkennelési lehetőség és a másoló/nyomtató esetében 2400 x 2400 dpi nyomtatási felbontású anyagok nyomtatása.
  • A beépített szkenner percenként 200 kép feldolgozására képes, és a feladatok komplex végrehajtását 250 oldal kapacitású automatikus lapadagoló segíti.

Precíz vezérlés

  • A berendezések a legmodernebb integrált vezérléssel rendelkeznek, és két opcionális szerver megoldással bővíthetőek. Mind a Fiery technológiával működő Xerox EX nyomtatószerver, mind a FreeFlow™ nyomtatószerver rugalmasan támogatják a munkafolyamatokat.
  • A Xerox Extensible Interface Platform érintőképernyős felület pedig a feladatok végrehajtását egyszerűsíti.

A munkabefejezést segítő megoldások széles spektruma

  • A beépített utómunkálati funkciók révén a Xerox új digitális berendezéseivel a leválogatástól kezdve, a tűzésen, a lyukasztáson, a vágáson, a füzetkészítésen, a kötegelésen, a nyeregtűzésen át a szalagkötésig és a legkülönfélébb hajtási opciókig mindenféle feladat egyszerűen és gyorsan elvégezhető.

The Xerox D95/D110/D125 másoló/nyomató és a D110/D125 nyomtató a hivatalos bemutató után, várhatóan még az első félévben Magyarországon is elérhető lesz.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22,5 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu
Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.