Színes nyomtatás újraértelmezve

A Xerox új, színes szilárdtintás, multifunkciós nyomtatója segít abban, hogy a vállalkozások közepes és nagyobb munkacsoportjai egyszerre legyenek költségtakarékosak, környezettudatosak. A látványos és minőségi irodai színes nyomatokat előállító szilárdtintás berendezéssel a vállalkozások a megszokott dokumentumkezelési funkciók ellátása mellett akár nettó 2,2 forint / oldal áron nyomtathatnak vagy másolhatnak színesben.

A nyomatköltségek lefaragását az A3-as formátumú, szilárdtintás multifunkciós berendezésnél már bevált „Háromlépcsős Színes Nyomatdíj” árazás garantálja. Ez lehetőséget biztosít a vállalkozásoknak arra, hogy a kinyomtatott vagy másolt színes oldalak esetében a felhasznált színmennyiség arányában fizessenek. Ez az árazási eljárás különösen akkor vonzó, ha olyan színes irodai dokumentumokat nyomtatunk, mint például a színes logóval ellátott számlalevél és levélpapír, vagy a kisebb színes kiemeléseket és diagramokat tartalmazó szöveg.

A költséghatékonyság ugyanakkor teljesen összeegyeztethető a fenntarthatósággal és a környezettudatos dokumentumkezeléssel. A lézeres és LED technológiát alkalmazó – hasonló kategóriájú – berendezésekhez képest a Xerox ColorQube® 8900 zsírkrétához hasonló, tonerkazetta nélküli tintarúdjaival 90%-kal kevesebb hulladékot termel. Emellett az alacsony energiafogyasztású készenléti funckiójának köszönhetően – használattól függően – a teljes termék-életciklus alatt átlagosan 17%-kal kevesebb energiát használ fel.

Beágyazott biztonsági funkciói egyaránt biztosítják a belső merevlemez, a dokumentumok és az irodai hálózat védelmét, a 7 colos színes érintőképernyője pedig megkönnyíti a nyomtatási, szkennelési és dokumentumkezelési munkafolyamatok és feladatok vezérlését.

Az alapkiépítésben külső tűzővel rendelkező Xerox ColorQube 8900 MFP házon belül kiváló minőségű brosúrák, szórólapok és professzionális megjelenésű színes marketing anyagok készíthetőek, különböző nyomathordozók egész sorára, beleértve az újrahasznosított papírokat is. A berendezés opcionális kiegészítőként külső irodai munkabefejezővel is elérhető.

Kis méretének köszönhetően a szilárdtintás technológiát használó Xerox ColorQube® 8900 színes multifunkciós nyomtatónak bármely irodai környezetben könnyű helyet találni.

A Xerox legújabb irodai multifunkciós eszköze a Xerox nyomatdíjas üzemeltetési szolgáltatásának keretében érhető el, amely kedvező árú nyomatdíjakkal segít a vállalkozásoknak kordában tartani nyomtatási költségeiket.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22,5 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu
Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.