Beruházás a jövobe – a Xerox rugalmas, gyors nyomdai gépekbe invesztál

Az Infotrend legfrissebb előrejelzése szerint 2016-ra tíz százalékkal bővül a kereslet a kis példányszámú könyvek, az egyedi szempontok szerint összeállított kötetek iránt. Ugyanakkor a számlák, a kézikönyvek és a különböző információs kiadványok a jövőben is jelentős bevételt termelnek majd a nyomdáknak, amelyeknek ezzel együtt fel kell készülniük arra, hogy a megrendelői igényekre az eddigieknél is gyorsabban, rugalmasabban reagáljanak. A Nuvera 157EA és a Nuvera314EA nyomdai berendezéseket a Xerox ezen elvárásoknak megfelelve fejlesztette.

More Information
Rugalmas, gyors és minőségi fekete-fehér nyomdai megoldások – akár ez is lehetne a Xerox Nuvera berendezéscsalád mottója. A termékcsalád piacra lépő új szereplői, a Nuvera 157Ea és a Nuvera314EA 157 lap/perces és 314 lap/perces sebességgel a leggyorsabb berendezések közé tartoznak a nyomdai szegmensben, továbbá két nyomóműves kivitelben duplex nyomtatási teljesítményük is egyedülálló.

A felhasználók számára több innovatív megoldást is biztosítanak a Xerox Nuvera nyomdagépek a hatékonyság fokozásának, és a költségek csökkentésének érdekében. Ezek egyike a megnövelt, akár 305 x 492 mm nagyságú lapméret, amely több produkció létrehozását teszi lehetővé egy íven belül. Továbbá egy új fejlesztésű kirakó egység lehetővé teszi a kinyomtatott ívek menet közbeni ürítését. A derékmagasságban elhelyezett, ergonomikusan kialakított kötegelő egyszersmind lehetővé teszi az automatikus, gyors munkavégzést, amely ráadásul nem igényel manuális beavatkozást.

Ezeken felül az új Nuvera berendezésekhez biztosítják

  • a Xerox FreeFlow Print Server frissítéseit a releváns, új biztonsági előírásokkal, a felhasználói felület erősítésével és a TIFF képek feldolgozásának javításával,
  • az Integrated PLUS alkalmazást a kiadványok befejezéséhez, amelynek révén felgyorsítható a feladatok végrehajtása, és megszüntethető az in-line és off-line munkák feltorlódása,
  • azt a termelésirányítási információs rendszert, amelynek köszönhetően nyomon követhetőek a berendezés állapotára, a termelékenységre vonatkozó mutatók, amelyek lehetővé teszik a gyártási folyamatokba való beavatkozást valós időben, és helytől függetlenül.