Hatékonyság és maximális megtérülés a Xerox új irodai berendezéseivel

A dokumentumkezeléssel kapcsolatos beruházásokra készülő KKV-k számára a Xerox két új, színes berendezése, a Xerox WorkCentre® 6605 MFP és a Xerox Phaser® 6600 nyomtató tökéletes választás lehet. Az elérhető árú berendezésekkel a vállalkozások hatékonyan hozhatnak létre és archiválhatnak A4-es formátumú dokumentumokat és óvhatják meg bizalmas információikat.

More Information
Az IT fejlesztéseket tervező KKV-knak számtalan kérdésben kell mérlegelniük: az új technológiák miként szolgálják a cég üzleti céljait, hogy segítik a folyamatok hatékonyságát és mikorra várható a beruházások megtérülése?

A dokumentumkezeléssel kapcsolatos beruházásokra készülő KKV-k számára a Xerox két új, színes berendezése, aXerox WorkCentre® 6605 MFP és a Xerox Phaser® 6600 nyomtató tökéletes választás lehet. Az elérhető árú berendezésekkel a vállalkozások hatékonyan hozhatnak létre és archiválhatnak A4-es formátumú dokumentumokat és óvhatják meg bizalmas információikat.

A berendezések előnyei KKV-k számára

  • Dokumentumvédelem. A WorkCentre 6605 MFP Secure Print (Biztonságos nyomtatás) technológiája segítségével felhasználói azonosításhoz köthetőek a dokumentumkezelési feladatok.
  • Vezeték nélküli csatlakoztathatóság. Az opcionális vezeték nélküli adapter beépítésével a Phaser 6600-at és a WorkCentre 6605 MFP-t az iroda bármely pontján használhatjuk.
  • Könnyű használhatóság. A WorkCentre 6605 multifunkciós berendezés nagyméretű színes érintőképernyőjén könnyen nyomon követhetőek a nyomtatási feladatok és a karbantartáshoz szükséges információk. Az automata kétoldalas másolás az MFP alapfunkciói közé tartozik.
  • Gyorsaság és hatékonyság. Mindkét eszköz képes a percenkénti 36 lapos nyomtatási sebességre. Az alapkiépítésben 700 lapos bemeneti lapkapacitásnak köszönhetően ritkábban kell időt szánnunk a papír újratöltésére.
  • Szerteágazó megosztási lehetőségek. Az MFP szkennelt anyagai automatikusan megoszthatóak e-mail, vagy elmenthetőek hálózati könyvtárba és külső USB eszközre.

A WorkCentre 6605 integrált színkezelési technológiát – beleértve a Pantone® Color és a Valódi Adobe® PostScript 3 szabványokat – használ, hogy a vállalkozások minden esetben professzionális minőségű anyagokat készíthessenek. A Xerox olajmentes EA Tonerének és a Photo Mode-nak köszönhetően a képek és a grafikák színnel telítettebbek és élethűbbek lesznek akár sima, akár újrahasznosított papírt használunk.