Mérnökökre épít az új Xerox 6705

Új, széles formátumú megoldással lépett piacra a Xerox. A mérnöki igényekre, illetve az építőipari elvárásokra szabott Xerox 6705 600×600 dpi-s felbontásban másolja, szkenneli és nyomtatja a látványterveket, tervrajzokat és építési terveket . A berendezés öt A/1-es oldalt nyomtat percenként, ami az előző modell teljesítményéhez képest 30 százalékkal több. A szkenner támogatja a nagy formátumú színes anyagok digitalizálását, az eredeti színek megőrzése mellett.

A Xerox Wide Format 6705 további funkciói:

  • Intuitív felhasználói felület – a 10.4”-es színes érintőképernyő még azok számára is könnyen kezelhető, akiknek nincs tapasztalata széles formátumú nyomtatók használatában.
  • Kisebb helyigény – a berendezés kettő (első és hátső) papíradagolóval rendelkezik, így könnyen hozzá lehet férni, és helytakarékos is.
  • Továbbfejlesztett biztonsági funkciók – az információk titkosíthatóak és felülírhatóak. Az adattárolás szintén lehetséges, a kinyomtatásra váró dokumentum feloldásig jelszóval védhető.
  • Minőségi nyomtatás – az új, színes szkenner kiváló minőségű nyomtatást biztosít megnövekedett nyomtatási sebességének és fejlett szoftveres hátterének is köszönhetően.