300 000 forint a KUL Alapítványnak a Csinibaba fotózásból

Budapest, 2013. december 5. – Idén is megrendezte a MOM Park a több éve nagy sikert arató Csinibaba elnevezésű gyermekfotózást és szépségversenyt. Az egy hétig tartó fotózáson több mint 500 gyereket örökített meg profi fotós a 3D-s ünnepi installációban. A fotókat a helyszínen a Xerox nyomtatta ki, valamint a szülők digitálisan is megvásárolhatták a képeket. Az így befolyt összegből a MOM Park és a Xerox 300 000 forinttal támogatja az állami gondoskodásban élő gyerekek integrációját segítő KUL Alapítvány munkáját.

Egy hétig villogott a vaku a MOM Parkban, ahol a Butlers által biztosított ünnepi installációban Farkas Vivien fotós csalt mosolyt a gyermekarcokra a Csinibaba fotózáson. Az alig néhány hetes piciktől egészen a kisikolásokig összesen 543 kisgyermekről és családjaikról készültek fotók, melyeket a Xerox jóvoltából a helyszínen azonnal ki is nyomtattak a szervezők. Minden kinyomtatott kép után 200 forintot, valamint minden eladott pendrive után 800 forintot ajánlott fel a MOM Park és a Xerox a KUL Alapítványnak. A fotózás lezárásával december 4-én kezdetét vette a Csinibaba online szépségversenyen, ahol az elkészült fényképekre bárki leadhatja a szavazatát december 11-ig a MOM Park Facebook oldaláról elérhető applikációban.

„A Xerox Magyarország célul tűzte ki a gyermekek megsegítését, és ennek érdekében több kezdeményezést támogatott az idei évben. Nem volt kérdés, hogy vállaljuk a Csinibaba fotók kinyomtatását, és ezzel is segítjük a KUL Alapítvány munkáját” – mondta el a Udvardi Gábor, a Xerox marketing vezetője.

„A MOM Parkkal több mint egy éve működünk együtt, és a mostani támogatás is nagy segítséget fog jelenteni. A pénzt az „Így érzem én, így láttok ti.” elnevezésű fotókiállításra fogjuk fordítani, ahol azt mutatjuk be, milyen az állami gondoskodásban élő gyermekek önképe, és milyennek látja őket környezetük. A kiállítás terveink szerint januárban lesz látható a MOM Parkban” – mondta el a támogatás kapcsán Apáthy Judit, a KUL Alapítvány képviselője.

A MOM Park Bevásárlóközpont
A MOM Park Bevásárlóközpont egy életstílust honosított meg Buda szívében, és mára a főváros egyik legelegánsabb bevásárlóközpontjává és kedvelt találkozóhelyévé vált. Exkluzív divatmárkák bővülő választékával, minőségi szolgáltatásokkal és ízléses környezettel várja vásárlóit egy olyan helyszínen, amely hangulatában kozmopolita, ugyanakkor erősíti a hegyvidéki couleur locale-t. A MOM Park Bevásárlóközpont élen jár a hazai divat, gasztronómia és egészségkultúra fejlesztésében, amihez hozzájárul egy sor, a magyarországi bevásárlóközpontok közt egyedülálló, prémium szolgáltatás és esemény. Ilyen például a párizsi Lafayette áruház nyomdokain indított, ingyenes MOM Park Stylist valamint a MOM Park Ajándék szolgltatás. A közönség kedveli, a szakma elismeri a kortárs művészeteket élményszerűvé tévő Park Galéria kiállítássorozatot, amelyet Summa Artium díjjal is elismertek a hazai magazinok közül pedig tartalmában és küllemében is kiemelkedik a háromszoros MAGMA-díjas Park magazin.

A MOM Park Bevásárlóközpont sikeres üzletpolitikájának és marketingkommunikációjának köszönhetően ma az egyik legmarkánsabb, prémium bevásárlóközpont, amely több mint 30 ezer négyzetméteren, több mint 100 üzlettel, világmárkák sorával vonzza elsősorban a Hegyvidék, Dél-Buda és Budaörs, az átlagnál magasabb jövedelmű vásárlóit. A többszörös Superbrand-díjas, Best of Budapest-díjas bevásárlóközpont szerves része az irodahelyiségeket és lakásokat is magába foglaló MOM Park ingatlanegyüttesnek, amelynek tulajdonosa az AEW Europe, üzemeltetője pedig a BNP Paribas Real Estate Hungary.

Keressen minket Facebook, Pinterest és Instagram oldalunkon, videóinkat a Youtube és Vimeo csatornánkon találja meg.

Sajtókapcsolat:
Cseh Linda
PR és közösségi média menedzser

Aevum Consulting Europe Kft.
H-1025 Budapest, Csatárka út 82-84.
Mobil: +36 70 708 2846
Fax: +36 1 786 81 32
E-mail: linda.cseh@aevumconsulting.com

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22,5 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapc
solat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.