A versenyelony totális kiaknázására tervezte új nyomdagépeit a Xerox

Két új digitális nyomdagépet vezetett be a piacra a Xerox. A Color J75 és a C75 berendezésekkel a nyomdai szolgáltatók sokszorosan növelhetik a jövedelmezőségüket a színes brosúrák, fotókönyvek, katalógusok és más kiadványok gyártása során.

Xerox Color J75 nyomdagép különböző papírfajták megnyomására képes egészen 300 gramm súlyig. A nem bevonatos média esetén a 75 lap per perces nyomtatási sebességet tartja, míg a bevonatos papírokat 51 lap per perc alatt nyomja meg. Az elkészült nyomatok színhűségéről és kiváló színminőségéről az ACQS gondoskodik (Automated Color Quality Suite), amely beépített spektrometer és a színmenedzsment alkalmazásával – az automatikus kalibrácó mellett – profil létrehozására is képes, minimális operátori beavatkozást igényelve.

A Xerox munkafolyamat megoldásaival kiegészülve a gép alkalmas a képeslapoktól kezdve a füzetekig bármilyen nyomat teljes körű előkészítésére és legyártására. FreeFlow Variable Information Suite és XMPie alkalmazásaival bővítve pedig a berendezések képesek megszemélyesített nyomatok elkészítésére is.

A Xerox Color C75 hozzásegíti a kezdő vállalkozásokat a digitális nyomtatási szolgáltatások beépítéséhez portfoliójukba, illetve hozzájárul ahhoz, hogy a már meglévő ügyfélkörrel rendelkező nyomdák tovább színesítsék kínálatukat. A Xerox mérnökei a gépet ellátták szkennelési és másolási alkalmazásokkal, amelyek szintén növelik a munkafolyamatok hatékonyságát. Opcionálisan választhatóak hozzá mobil és felhő-alapú alkalmazások, amelyek további biztonságos nyomtatási lehetőségeket nyújtanak a vállalkozásoknak.

A könnyed kezelhetőség érdekében a felhasználók technikusi segítség nélkül, maguk is végrehajthatják a szükséges változtatásokat mindkét berendezésen. Például a SIQA (Simple Image Quality Adjustment) alkalmazással egyszerűen állítható a gép nyomatpontossága és szín egyenletessége.

Mindkét gép a produktivitása és a médiakezelése miatt egyaránt előnyös a professzionális nyomdáknak, illetve a nyomdai szolgáltatásokat kínáló vállalkozásoknak. Többek közt gyorsnyomdákban, kreatív ügynökségeknél és a fotónyomtatással foglalkozó üzletekben is hasznos segítség lehet a napi munkában.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22,5 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.