Önmagát állítja be a Xerox iGen 150

Intelligens nyomdagépet készített a Xerox, amely önmaga képes a megfelelő beállítások elvégzésére és ezzel további nyomdai megbízásokat tud elhódítani az ofszet területtől. Az automatizálást új szintre helyező iGen 150 nyomdagéppel több munka végezhető el, mint eddig bármikor.

A Xerox új iGen® 150 Press nyomdagépén többféle rácssűrűség közül választhatunk. Ennek köszönhetően tökéletesen beállíthatjuk a képminőséget bármilyen típusú kiadvány esetében, függetlenül a grafikától vagy a nyomatmennyiségtől. Az új 210-es rácssűrűség mellett a nyomdák például kiemelhetik a bőr lágyságát, miközben a haj és a háttér kidolgozottsága is részletes marad. Ezekkel a képességekkel a szolgáltatók a fotónyomtatás területén is teret nyerhetnek, és minőségi termékeket kínálhatnak.
Továbbá a berendezés egyik új technológiájával, az Object Oriented Half Toninggal annak megfelelően állíthatjuk be a képek és szövegek lágyságát vagy élességét, hogy az adott kiadvány, brosúra, katalógus, vagy flyer dizájnja mit kíván meg.

Az iGen 150 segítségével a nyomdák akár 25 százalékkal növelhetik meg produktivitásukat, ami az újranyomtatások elkerülésének, a minőségellenőrzési folyamatoknak, a részletes munka beállításoknak és a berendezés rendelkezésre állásának köszönhető.

A berendezés további előnyei:

  • 2400 x 2400 dpi felbontással növelhetjük a kép részletességét, a színek mélységét és a kép élességet;
  • az automatikus Image-on-Paper technológiával elkerülhetőek a manuális beállítások egészen 66 cm-es papírméretig;
  • az IntegratedPLUS Finishing Solution for Booklets automatizálási technológiával egyszerűbbé válnak a könyvkötészet befejező lépései;
  • számos eszköz és megoldás szolgálja a magas szintű színhűséget, mint a Xerox’s Confident Color, a beépített spektrofotométer, az Auto Density Control, a Matte Dry Ink csakúgy, mint az opcionálisan elérhető Standard Gloss Dry Ink technológia.

A Xerox iGen 150 Press már Magyarországon is elérhető.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22,5 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.