Új kiadványszerkeszto nyomdagép a Xeroxtól

A nyomdák a Xerox új fekete-fehér kiadványszerkesztő nyomdagépeivel a tranzakciós kiadványokra, illetve a könyvekre és felhasználói útmutatókra irányuló megnövekedett keresletet szolgálhatják ki.

A D136 digitális nyomdagépet választó felhasználók az igényeiknek megfelelően építhetik fel berendezésüket, meghatározva a kívánt nyomtatási sebességet, a szerverbeállításokat valamint a munkabefejező egységek körét. A legtöbb nyomdai környezetbe tökéletesen illeszkedő D136 megnövelt média kapacitásával és a kezelt médiumok széles körével – beleértve a speciális méretű papírok mellett akár a hűtőmágneseket is – válik még vonzóbbá.

Egyszerű munkafolyamat kezelés
A D136 másoló/nyomtató párosítható a Fiery® technológiával támogatott Xerox® EX nyomtatószerverrel, melynek spektrofotométere kalibrálja a nyomtatót, hogy a nyomdák a munkafolyamatok során végig egyenletes színekkel dolgozhassanak. A Xerox FreeFlow nyomtatószervere szériatartozékként érhető el a D136 nyomdai berendezéshez.

Sebesség és produktivitás
A 136 oldal/perces nyomtatási sebesség és a nagyméretű és kapacitású lapadagolók – amelyekbe különböző méretű akár maximálisan 19,2×13 inch (488mmx330mm) médiumok tölthetők – gyors munkavégzést garantálnak. A folyamatos munka érdekében a D136-ot kiegészíthetjük egy 4000 lap befogadására képes tálcamodullal is.

Megbízható képminőség
A 2400×2400 dpi-s felbontásnak, valamint a Xerox EA Tonernek köszönhetően a szövegek, fotók és grafikák egyenletes minőségben, finom átmenetekkel és egyenletes fekete színnel reprodukálhatók. A toner kevésbé fényes felületeket hoz létre, így professzionális kinézetű, matt végeredményt kaphatunk.

Befejező műveletek egész sora
A D136 az opcionális kiegészítőkkel számos befejező műveletet képes végrehajtani, így a gyorsnyomdai szolgáltatók több bevételhez juthatnak a telepített berendezéseikkel. A szolgáltató egyenként választhatja ki a szükséges munkabefejező egységeket a valós ügyféligények figyelembevételével, így minimalizálva a beruházásának költségeit. A D136 által létrehozható termékek köre így kiterjedhet Tabloid Z, Tri és Square Fold hajtott nyomdai anyagokra is.

A Xerox Tape Binderrel a könyvkészítési kapacitás is bővíthető, hiszen lehetőséget ad akár 125 ív 75 gramm/m2 papír kötésére is. A könyvkötő egység kompatibilis a Plockmatic Pro 50/35 Booklet Makerrel, így a tűzési és a hajtási műveletek könnyen és gyorsan elvégezhetők.

###

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22,5 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!

Médiakapcsolatok:
Langó Károly, Café PR, telefon: 1-880 3084, e-mail: lango.karoly@cafepr.hu Rakonczai Kamilla, Xerox Magyarország Kft, telefon: 1- 436 8983, e-mail: kamilla.rakonczai@xerox.com

Megjegyzés: Kommentárokat, szakmai értékeléseket valamint az eseményeinkkel kapcsolatos írásokat megtalálja a http://twitter.com/xeroxcorp, http://twitter.com/xeroxoffice, http://twitter.com/xeroxproduction, http://twitter.com/servicesatxerox, http://twitter.com/xeroxevents, http://www.xerox.com/blogs vagy a http://www.xerox.com/podcasts oldalakon.

A „Xerox®” és a „XEROX and Design®” nevek a Xerox Corporation védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Xerox termékek és szolgáltatások árainak, funkcióinak, műszaki adatainak, szolgáltatásainak, külső megjelenésének és elérhetőségének változtatási jogát előzetes értesítés nélkül is fenntartjuk.