Felhoszolgáltatással és mobil megoldással bovül a Xerox DocuShare

Napról-napra nő az igény a vállalatok körében arra, hogy a munkatársak bárhonnan, bármikor és bármilyen okos mobileszközzel hozzáférjenek a dokumentumaikhoz, amelyekkel dolgozni szeretnének. A Xerox vállalati tartalomkezelő digitális platformját, a DocuShare-t már minden szempontból ennek az elvárásnak a figyelembevételével, a céges biztonsági protokollok betartásával fejlesztették tovább, amely mostantól mobil – és felhőmegoldásokkal bővítve szolgálja a gyorsabb és könnyebb munkavégzést.

A Xerox ConnectKey platformara épülő multifunkciós eszközök és a DocuShare integrációjának köszönhetően jelentősen egyszerűsödik, és egylépcsőssé válik a vállalati dokumentumkezelés. Nincs közbenső állomás, nem kell a jövőben elsőre pc-re eljutatni a használni kívánt dokumentumot, hanem a felhasználók közvetlenül a DocuShare-be, vagy a Windows mappákba szkennelhetik az anyagaikat és azokat azonnal elérhetővé tehetik a közös munkához a többiek számára.

Szintén az üzleti hatékonyságot növeli a DocuShare Mobile. Ezzel a megoldással, az elnevezésének megfelelően rugalmasabbá válhatnak a dolgozók. Nem lesznek a számítógépeikhez, sőt az irodához sem kötve a feladataik elvégzésekor. Az iOS operációs rendszerű okoskészülékeikkel közvetlenül és biztonságosan férhetnek hozzá a DocuShare-hez, amelyben könnyedén kereshetnek, letölthetnek, illetve akár meg is oszthatnak másokkal dokumentumokat.

A fejlesztések során a Xerox szakemberei a DocuShare felhő-szolgáltatását is bővítették annak a jegyében, hogy még az eddigieknél is egyszerűbben lehessen a dokumentumokat feldolgozni, megosztani a felhasználók között. Az egyedi elvárásokra, felhasználó igényekre konfigurálható szolgáltatást a Xerox tartja karban, a biztonságát pedig folyamatosan szavatolja.

###

Xerox DocuShare
A DocuShare jelenleg a piac egyik legrugalmasabb és legkönnyebben használható tartalomkezelő platformja. Sokféle felhasználó számára teszi lehetővé számos kulcsfontosságú üzleti dokumentum költséghatékony megosztását, archiválását és elektronikus feldolgozását. A munkavállalók, az ügyfelek, a szervezeti egységek és a partnerek biztonságosan és egyszerűen elérhetik és feldolgozhatják az információkat a nap minden órájában, bármilyen böngészőből.

A Xerox vállalatról
A Xerox Corporation 22,5 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít, hogy ügyfelei arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki központú Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és eredeti Xerox kellékanyagokat biztosít a vizuális kommunikáció és az irodai nyomtatás területén a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS Xerox alvállalaton keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat, valamint a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 136.000 alkalmazottja több, mint 160 országban szolgálja ki ügyfeleit. További információk a http://www.xerox.com, http://news.xerox.com, http://www.realbusiness.com vagy http://www.acs-inc.com címeken. Befektetéssel kapcsolatos információkért látogasson el a http://www.xerox.com/investor címre!