Percenként száz képet olvas be a Xerox szkennere

A Xerox DocuMate 4830 mostantól 67 százalékkal gyorsabban szkenneli a fekete-fehér dokumentumokat: a készülék az eddigi 30 helyett percenként 50 oldalt képes beolvasni, ami duplex módban 100 képet jelent.

„Az egészségügyi, szállítási szolgáltatók, vagy épp az ügyvédi irodák, bíróságok és kormányzati szervezetek – ahol jelentős mennyiségű papírral dolgoznak – használhatják ki leginkább a DocuMate 4830 képességeit. A nagyobb dokumentumok könnyed beolvasását az A3-as síkágy segíti, a 75 lapos automatikus adagoló pedig három méteres hosszúságig kezeli az egyedi méretű papírokat.” – hangsúlyozza Udvardi Gábor, a Xerox Magyarország marketingvezetője.

A DocuMate 4830-as szkennerrel könnyűvé válik a nagytételű és különböző méretű dokumentumok szkennelése. Azon felhasználók számára tervezték, akiknek szüksége van síkágyra és az automatikus papíradagolóra a nagyobb dokumentumokhoz, de nem tartanak igényt sebességszabályozóval ellátott drágább modellekre.

A DocuMate 4830 újításai közé tartozik, hogy ultrahangos dupla-papír észleléssel csökkenthető a beolvasási hibából fakadó kimaradás és a szükséges munkaismétlés. A berendezés intelligens képjavító funkciója jelentősen mérsékli a dokumentumok előkészítéséhez szükséges időt. Szintén a gép hatékonyságát növeli, hogy intenzív irodai használat mellett is akár napi háromezer oldal beolvasható vele. A DocuMate 4830 minősített TWAIN, ISIS and WIA vezérlőprogramokkal rendelkezik, amelyekkel több száz különféle vállalati tartalomkezelő rendszerbe (ECM) és dokumentumkép kezelő rendszerbe (DIM) beilleszthetőek a kész dokumentumok. Továbbá felszerelték a Visioneer Acuity technológiával, ami a képminőséget javítja, illetve a Visioneer DriverPLUS-szal, ami lehetővé teszi a berendezés kifinomult integrációját a meglévő digitalizálási és munkafolyamat megoldásokhoz.

###

A Xerox-ról:
A xerográfia több mint 75 évvel ezelőtti feltalálása óta a Xerox azon dolgozik, hogy az üzleti folyamatokat minél egyszerűbbé és gyorsabbá tegye. Napjainkban a vállalat piacvezető a dokumentumkezelés és az üzleti folyamatok menedzselésének területén. Méretüktől függetlenül abban segíti a vállalkozásokat, szervezeteket, hogy azok arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki székhelyű Xerox mintegy 140.000 alkalmazottja több mint 180 országban szolgálja ki ügyfeleit. A vállalat átfogó üzletifolyamat-és információtechnológiai szolgáltatásokat kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat. További információk a http://www.xerox.com/index/huhu.html oldalon.