Változatos felhasználásra, speciális médiákhoz is ajánlja a Xerox új nyomdagépét

Csaknem bármilyen nyomtatási környezetbe – többek között gyorsnyomdákba, kreatív ügynökséghez, és a kiadványokra nagy hangsúlyt fektető kis- és középvállalkozások irodájába is – jól illeszkedik az új Xerox Color C60/C70 nyomdagép. A felhasználók éppúgy nyomtathatnak vele egyenetlen felületű poliészter címkéket, mint menüket, cégtáblákat vagy kirakat matricákat.

A Xerox Color C60/C70-nel éles, egyenletes minőségű, színhelyes, és akár 2400*2400 dpi felbontású nyomatokat készíthetünk, miközben segítségünkre van a továbbfejlesztett front-to-back képregisztrációs technológia is. A precízen elkészített nyomatokon többek között a következő befejező műveleteket alkalmazhatjuk a berendezéssel: fűzés, tűzés, lyukasztás, hajtogatás és vágás.

A Xerox Color C60/C70 speciális kreatív papírra (linen média) is nyomtathatunk, így látványos rendezvénykellékeket, dekorációs eszközöket is előállíthatunk. A Xerox Emulsion Aggregation (EA) toner – mely alacsony hőmérsékleten olvadó festéket tartalmaz – lehetőséget ad a sorban végzendő munkafolyamatok felgyorsítására, és megkönnyíti az olyan anyagokkal való munkát, mint a poliészter.

A Xerox Color C60/C70 további tulajdonságai és funkciói:

  • 70 oldal/perces színes és 75 oldal/perces fekete-fehér nyomtatás
  • Kategóriájában különlegesnek számító tanúsítványok: IDEAlliance Certified Digital Press System, Gracol, Fogra offset és Pantone.
  • Négy választható nyomtató szerver/vezérlő a Xeroxtól és az EFI-től, melyek megnövelik a termelékenységet, lerövidítik a bonyolultabb munkafolyamatokhoz szükség időt, és hatásos, intenzív színképű nyomatokat garantálnak:
    • A Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery® az EFI legújabb rendszerét, a Fiery FS150 Pro-t használja
    • Az integrált, a kategóriában újdonságnak számító Xerox FreeFlow Print Server egyszerűen használható Microsoft Windows architektúrában kínál termelésvezérlést
  • Változó-adat kezelés a perszonalizált kiadványokhoz
  • Előreprogramozott munkafolyamat megoldások, melyekkel a feladatok nyilvántartása, monitorozása és nyomon követése válik hatékonyabbá és biztonságosabbá.

###

A Xerox-ról:
A xerográfia több mint 75 évvel ezelőtti feltalálása óta a Xerox azon dolgozik, hogy az üzleti folyamatokat minél egyszerűbbé és gyorsabbá tegye. Napjainkban a vállalat piacvezető a dokumentumkezelés és az üzleti folyamatok menedzselésének területén. Méretüktől függetlenül abban segíti a vállalkozásokat, szervezeteket, hogy azok arra koncentrálhassanak, ami számukra a legfontosabb: az üzletre. A norwalki székhelyű Xerox mintegy 140 000 alkalmazottja több mint 180 országban szolgálja ki ügyfeleit. A vállalat átfogó üzletifolyamat-és információtechnológiai szolgáltatásokat kínál, beleértve a kereskedelmi és kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, illetve pénzügyi szolgáltatásokat. További információk a http://www.xerox.com/index/huhu.html oldalon.