A Gartner ismét a legjobbak közé választotta a Xeroxot

Immár hatodik éve, megszakítás nélkül idén is az élen végeztek a Xerox outsourcing megoldásai a nagyhírű kutató cég pénzügyi-és könyvelési üzleti folyamatmenedzsmentet vizsgáló globális éves felmérésben. A Gartner Magic Quadrant kutatása szerint a Xerox vezető szolgáltató ezen a területen, amely elismerést annak köszönhetően érdemelt ki, hogy ismeri az ügyfelek igényeit és azokra a széleskörű nemzetközi hálózata révén a világ számtalan pontján, a legkülönbözőbb nyelveken képes gyorsan, szakszerűen és precízen reagálni.

A Xerox közel 20 éve menedzseli a vállalatok pénzügyi, könyvelési, beszerzési folyamatait outsourcing szolgáltatóként. Mintegy 7400 pénzügyi és könyvelő munkatárs dolgozik tíz ország 19 Xerox outsourcing központjában, amelyeken keresztül több mint 200 ügyfelet szolgálnak ki a gyártóiparban, a bankszektorban, a kiskereskedelemben, az egészségügyben és a kormányzati adminisztrációban.

A Xerox folyamatosan fejleszti is pénzügyi outsourcing szolgáltatásait. Többek között robot technológiai megoldásokkal szeretnék a jövőben növelni az ügyfeleik hatékonyságát, illetve megkönnyíteni a vállalati döntéshozók munkáját a pénzügyi stratégiát érintő kérdések kezelésében.