A Xerox ismét díjat nyert, ezúttal a munkafolyamat automatizálási megoldásával

Sikerrel debütált a chicago-i Graph Expo-n a Xerox négy új munkafolyamat automatizálási megoldása, amelyek közül a legutóbbi fejlesztés, a FreeFlow® Core Cloud elnyerte a kiállítás rangos kitüntetését a „Látnod Kell” díjat.

„A mai kiélesedő versenyhelyzetben két út áll a nyomdai vállalkozások előtt: a költségeiket csökkentik, vagy a szolgáltatásaikat bővítik. A munkafolyamatok automatizálása mindkettőtlehetővé teszi. Ezekkel a fejlesztéseinkkel arra ösztönözzük a partnereinket, hogy eredményesebbek legyenek és növekedjen a hatékonyságuk.”- hangsúlyozta Lendvai Gyöngyi, a Xerox Magyarország Kft. nyomdaipari termékek és megoldások üzletág termékmenedzsere.

A Xerox kínálatában most két új, felhő-alapú automatizálási megoldás, a díjazott FreeFlow® Core és a FreeFlow™ Digital Publisher is szerepel. Ezeket a vállalkozások szolgáltatott szoftverként (Saas) vehetik igénybe és ennek köszönhetően máris megszabadulnak két, a felhasználást egyébként korlátozó tényezőtől. Egyrészt a nyomdáknak nem kell IT támogatást biztosítaniuk hozzá házon belülről, mert ezt a felhő-szolgáltatást a Xerox szakemberei installálják, menedzselik és hosztolják. Másrészt megszabadulnak jelentős költségektől is, hiszen csak azért kell fizetniük, amit valóban használnak is, így nem áll fenn annak a lehetősége, hogy felesleges kiadásaik keletkezzenek.

Az új FreeFlow® Core Cloud megoldás egyszerűsíti az automatizálást bármely nyomdai felhasználónál. A Xerox végzi el előzetesen a beállításokat, menedzseli a működést és tárhelyet biztosít a szolgáltatás számára. Az ügyfeleknek mindössze annyi a dolguk, hogy bejelentkezzenek és használják a munkafolyamat automatizálási rendszert.

A papíralapú és mobilos/online anyagok elkészítésre egyaránt alkalmas FreeFlow™ Digital Publisher, amely egy egyedülálló, egységes munkafolyamat megoldás, mostantól két új konfigurációban is elérhető. A felhő-alapú beállítás hasonló lehetőségeket kínál, mint a helyhez kötött változat, csak szolgáltatott szoftverként (SaaS) való hozzáféréssel. Az új felhő-alapú, ePublishing beállítás pedig a digitális és mobil tartalom előállítást teszi lehetővé mindazoknak, akiknek nincs szükségük az anyagok kinyomtatására.

A FreeFlow™ Variable Information Suite legúj verziója (14.) jelenleg a nyomdaipar egyik legrugalmasabb és leginkább személyre szabható megoldása, amely lehetővé teszi a dizájnerek számára, hogy az eddigieknél igényesebb tranzakciós alkalmazásokat alkossanak az Adobe InDesign szoftverrel. A VI Design Express InDesign-hoz készült beépülő modul támogatja a tranzakciós adatok importálását, a dinamikus vonal-, torta- és sávdiagramokat, a dinamikus számlázási táblázatok létrehozását és a PDF és PDF/VT formátumú kimenetet.

Az iGen® 5 nyomdagép az első Xerox berendezés, amely Windows alapú platformot kínál a FreeFlow Print Server megoldásával. Ennek köszönhetően könnyebbé válik a nyomdai munkafolyamatok integrációja valamint az ötödik szín beállítás támogatása a legújabb iGen berendezésen. A FreeFlow® Core Cloud és a FreeFlow™ Digital Publisher új konfigurációi, valamint a Xerox FreeFlow™ VI Suite új verziója hamarosan kapható lesz világszerte. Az iGen® 5 nyomdagépre kalibrált FreeFlow™ Print Server már szeptember végétől elérhető.