Fedje fel a rejtett nyomtatási költségeket

Napjainkban a technológiai alapú vállalati munkafolyamatok egyre inkább növelik az IT kiadásokat.

Magyarországi felmérések alapján a papíralapú dokumentumkezelésre fordított költségek közép- és nagyvállalati környezetben a vállalat éves bevételének 1-3%-át is kitehetik. Meglepő, hogy ennek ellenére a hazai vállalatok kevesebb, mint a fele méri az ezzel járó költségeit. Miközben átgondolt, optimalizált dokumentumkezelési rendszer kialakításával megszorítások nélkül érhető el jelentős mértékű megtakarítás ezen a területen.

A Xerox újgenerációs menedzselt nyomtatási szolgáltatásával (MPS) a nyomtatási költségek 15-30 százalékkal csökkenthetők.

A Xerox megoldása megálljt parancsol a pénz – és energiapazarlásnak, egyszerűsíti a dokumentumkezelést és növeli a hatékonyságot.

Ezt elsősorban azzal éri el, hogy olyan nyomtatási, másolási infrastruktúrát teremt, ami a valós igényeket szolgálja ki. Megfelelő méretű és teljesítményű berendezések üzembeállításával kiváltja a kihasználatlan vagy nem gazdaságosan üzemelő gépeket.

A szerződés teljes időtartama alatt az egypontos kapcsolattartás, a rendszeres riportok és megbeszélések, és a szerződésben rögzített mérhető átfutási idők biztosítják a kontrollt a szerződés első napjától az utolsó napjáig. Így nem fordulhat elő, hogy az optimailzált környezet szépen lassan visszaálljon a felmérés előtti kedvezőtlen állapotba.

A Xerox szolgáltatása révén a vállalatok megteremtik az átláthatóságot a dokumentumkezelési folyamataik, illetve az azzal kapcsolatos költségek felett. Mindezt biztonságosan, fenntarthatóan és a ráfordítások csökkentésével.