Új irodai applikációval gyorsítja a digitális munkakörnyezet megteremtését a Xerox

Sok helyen még ma is rengeteg időt vesznek el a munkából az olyan manuálisan végzett irodai tevékenységek, mint az adatok rögzítése, tárolása, megosztása, vagy éppen a jegyzetek készítése a dokumentumokhoz. Viszont a Xerox most bemutatott fejlesztése, a Xerox Digital Alternatives teljesen automatizálja az irodai munkafolyamatokat és ezzel jelentősen javítja a dolgozók hatékonyságát.

A Digital Alternatives 2.0-át arra fejlesztették, hogy digitalizálja a nagyvállalaton belüli együttműködéseket, biztonságosan, a mobilizációra és a hatékonyságára koncentrálva, mindezt a vállalati IT infrastruktúrán keresztül, amelynek hátterét a Xerox privát-felhő szolgáltatása, vagy a cég saját hálózata biztosítja a vállalati rendszergazdák felügyelete mellett.

A papír-alapú műveleteket automatizáló Xerox Digital Alternatives 2.0 asztali és mobil alkalmazásként is elérhető. Ennek köszönhetően a PC-n, vagy a mobil eszközeikkel a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek dokumentumaikhoz, átolvashatják, elmenthetik azokat, illetve jegyzeteket, kiemeléseket tehetnek hozzájuk anélkül, hogy ki nyomtatniuk kellene. Az egyszerű kezelhetőség mellett az alkalmazás előnye az is, hogy a dokumentumon végrehajtott változásokat szinkronizálja a tárolt verzióval, így mindenki a legfrissebb változathoz férhet hozzá, bármely eszközről is nyitja meg a dokumentumot. Emellett a Digital Alternatives 2.0 részeként elérhető a beépített aláírási, láttamozási funkció, amellyel jelentősen felgyorsítható a jóváhagyás menete és az engedélyeztetés. Abban az esetben, ha az aláírás mellé hitelesítés, digitális tanúsítvány is kell, akkor érdemes a programot integrálni a Xerox DocuSign megoldással.

A Digital Alternatives 2.0 ugyanakkor rendelkezik bővített hozzáféréssel, amely révén a felhasználó bárhonnan beléphet vállalati tartalomkezelőn keresztül a Xerox DocuShare-ben kezelt dokumentumaiba és azokat azonnal szerkesztheti is. Mindezek természetesen fokozott biztonsági környezetben valósulhatnak meg. A hozzáférés és engedélyezés szabályozásával a rendszergazdák felügyelik azt, hogy mely dokumentum osztható meg, és melyek nem.

A Xerox Digital Alternatives 2.0 a jövő év első negyedévétől lesz elérhető világszerte.