Repülő nyomdagépek: ilyen bemutatót sem tartottak még Szolnokon

Különleges körülmények közt ismerkedhettek meg az érdeklődők a legfejlettebb nyomdaipari berendezésekkel és megoldásokkal Szolnokon. A város egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhelye, az idén ősszel megnyitott RepTár adott otthon a Xerox nagyszabású rendezvényének, ahol számtalan repülőgép, helikopter, és más haditechnikai eszköz nyújtott impozáns hátteret a vállalat jövőbe tekintő nyomdaipari bemutatójának. A látogatók maguk is a fellegek felett érezhették magukat az eseményen. A Xerox csúcskategóriás nyomdagépeiről, a C70, D136, Versant 80, illetve Versant 2100 berendezésekről szóló előadásokat pilótaszékekben ülve követhették figyelemmel és a program zárásaként exkluzív tárlatvezetésen kaptak betekintést a repüléstörténet múltjába.

Szolnok, 2016. szeptember 14. – Szolnok fontos hídfőállása a Xerox Magyarországnak. Az elmúlt félévben kiugró eredményeket ért el a vezető nyomdaipari szolgáltatóként is jegyzett vállalat a kelet-magyarországi régióban, beleértve ebbe Jász-Nagykun-Szolnok megye fővárosát is. Ez a teljesítmény elsősorban a Xerox széles körű és stabil partneri hálózatának köszönhető. Például a 70-90 lap per perc sebességgel működő nyomdagépek versenyében a Xerox berendezések dominálják a piacot, ami azt jelenti, hogy a beruházni kívánó ügyfelek, a vállalkozásuk fejlesztésekor, szinte kizárólag a vállalat által kínált gépeket, megoldásokat választják. A Xerox más kategóriákban is hasonló eredményekre törekszik, ezért komoly hangsúlyt fektet arra, hogy a partnerei minden szükséges támogatást megkapjanak az üzleti céljaik eléréséhez. Ennek megfelelően a szolnoki rendezvényen az érdeklődők személyes tapasztalatokat szerezhettek a cég egyedülálló nyomdagép portfóliójáról.

A kiállított modellek közt megtalálható volt a Xerox Versant 80 Press, amelyet a vállalat kifejezetten azoknak ajánl, akiknek gyorsan munkára fogható, a nyomatokat versenyképes áron előállító, nagy kapacitású és kisebb volumeneket is gond nélkül előállító gépre van szükségük. Mindemellett az automatikus színminőség-beállító csomag segítségével munkáról munkára állandó és pontos színeket érhet el a nyomdagép tulajdonosa.

Szerepelt a kínálatban a Xerox Color C60/C70 nyomdagép, amely szinte bármilyen egyszerű nyomtatási környezetbe – többek között alacsony példányszámú gyorsnyomdákba, kreatív ügynökséghez, és a kiadványokra nagy hangsúlyt fektető kis- és középvállalkozások irodájába is – jól illeszkedik, illetve előnye, hogy a felhasználók éppúgy nyomtathatnak vele egyenetlen felületű poliészter címkéket, mint menüket, cégtáblákat vagy kirakat matricákat. Továbbá nem maradhatott ki a rendezvényen felsorakoztatott portfólióból az akár száz oldal per perc nyomtatási sebességgel működő, kitűnő képminőséget kínáló és számos automatizált megoldással felszerelt Xerox Versant 2100 nyomdagép sem, amelyet azzal a szándékkal fejlesztett a vállalat, hogy a nyomdák valódi előnyt biztosító berendezéssel bővíthessék a kínálatukat a személyre szabott nyomtatványok piacán. A Xerox D 136 fekete-fehér berendezése zárta a bemutatások sorát, mely a kiváló fekete-fehér képminősége mellett az önátírós papírt is egyedülálló módon kezeli, kiemelkedően a piacon elérhető technológiák közül.