Beköszöntött a virtuális valóság a Xerox új irodai berendezéseivel

Az idei évben a Xerox a dokumentumkezelés terén hatalmas áttörést jelentő technológiaváltást hajt végre. A vállalat megújítja az irodai portfólióját, és ennek köszönhetően a hagyományos nyomtatók, multifunkciós nyomtatók helyébe az okos, egymással összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekként működő berendezések lépnek. A 29 új, ConnectKey® kompatibilis eszköz teljes körű piaci bevezetése októberben zárul. Ebben a hónapban debütálnak világszerte, így Magyarországon is a kisebb munkacsoportok igényeire szabott, illetve az egyre inkább virtualizálódó irodai dokumentumkezelési folyamatokat segítő Xerox VersaLink® C500/C505 és C600/C605 modellek.

Mind a négy új VersaLink berendezés egyszerű és biztonságos segítséget nyújt ahhoz, hogy a kis- és közepes méretű munkacsoportokban, illetve az egymástól távol lévő csapatokban dolgozó kollégák, helytől függetlenül, gyorsabban és hatékonyabban hajthassák végre dokumentumkezelési feladataikat. Közülük a Xerox VersaLink C500 színes nyomtató legfőbb ismérvei közé az akár 45 oldal/perces nyomtatási sebesség, a 1200×2400 dpi felbontás, a 12 centi átmérőjű, személyre szabható színes érintőképernyő tartozik, valamint a mobil nyomtatási funkció, illetve a felhő-összekötetés biztosítása.

 

 

Szintén a dolgozók könnyebb munkavégzését segíti a 18 centiméteres, személyre szabható színes érintőképernyővel ellátott Xerox VersaLink C505 színes multifunkciós nyomtató is. Ez a berendezés ugyancsak képes akár 45 oldal/perces sebesség mellett a nagyfelbontású, 1200 x 2400 dpi-s nyomatok elkészítésére. További hasznos megoldásai közé tartozik az egységes címjegyzék, a duplex automatikus dokumentumadagoló (DADF). Utóbbi kiegészíthető további nagy kapacitású, 2000 darab papírt tároló adagolóval is.

Az előző kettőhöz képest a Xerox VersaLink C600 színes nyomtató még nagyobb sebességre kapcsol. Az 1200 x 2400 dpi-s felbontás mellett akár 55 oldal/perc gyorsassággal sokszorosíthatóak vele a nyomatok, amelyek pontos paraméterei a 12 centis színes érintőképernyőn állíthatóak be pillanatok alatt. Ennél a berendezésnél is gondoltak a távolban dolgozókra, és a funkciók közt elérhető a mobil nyomtatás, illetve a felhő-összekötetés. A C600-sal megegyező műszaki jellemzőkkel rendelkezik a 18 centis színes érintőképernyővel felszerelt Xerox VersaLink C605 azzal a kitétellel, hogy ez a modell már multifunkciós nyomtatóként állítható munkába a vállalatoknál.

 

 

 

Akárcsak a korábbi Versalink eszközöket, a most bemutatkozó gépeket is ellátták a Xerox App Gallery-vel annak érdekében, hogy a vállalkozások a számtalan applikáció között válogatva a saját elvárásaikszerint alakíthassák ki és  szabhassák személyre munkafolyamataikat. Ezen túlmenően az egyetlen gombnyomásra történő felhő hozzáférés és a többszintű biztonsági funkciók teszik még vonzóbbá a Xerox VersaLink® sorozatot a kisebb munkacsoportok és az egymástól távol dolgozó csapatok számára.

Magyarországon először együtt szeptember 8-án, a CHS Hungary Kft. Partnernapján, az Üdvözöljük a jövő irodájában – The Future of Work nemzetközi rendezvénysorozat hazai állomásán sorakoztak fel az új ConnectKey® portfolióhoz tartozó okos eszközök. Utána szeptember végén a Xerox Magyarország új stratégiai disztribútora, a Ramiris őszi partnernapján lehetett kipróbálni ezeket a hatékony munkavégzést támogató, kiemelkedő felhasználói élményt nyújtó, illetve napjaink mobil- és felhő technológiájú környezetéhez illeszkedő berendezéseket.  Mostantól pedig mindegyik VersaLink modell elérhető a Xerox hazai partnereinél, márkakereskedőinél.