A fenntarthatóságra ösztönzi az ügyfeleket a Xerox és a PrintReleaf együttműködése

BUDAPEST, 2018. április 19. – A Xerox (NYSE: XRX) menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) felhasználói a Föld visszaerdősítését segíthetik. A Xerox új együttműködő partnere, a PrintReleaf a „te nyomtatsz egyet, mi ültetünk egyet” elv alapján kiszámolja, hány új fa ültetésével lehet pótolni a nyomtatás során elhasznált papírmennyiséget az erre kijelölt területeken.

 

Világszerte csatlakozhatnak a Xerox ügyfelei a PrintReleaf programjához, a menedzselt nyomtatási szolgáltatások szerződésüket kiegészítve. Egy online felületen keresztül a Xerox segít ügyfeleinek kiválasztani azt a területet, ahol a fáikat ültetni fogják, és a későbbiekben nyomon is követhetik majd a visszaerdősítésre gyakorolt közvetlen hatásukat.

 

„A fenntarthatóság melletti elköteleződésünk már régóta ismert, ezt számos korábbi programunk, mint például a Green World Alliance vagy a Xerox Print Awareness Tool is jelzi” – mondta Wendi Latko, a Xerox Environment, Health, Safety, and Sustainability (EHS&S) részleg alenöke. Hozzátette: „Még egy lépéssel elkötelezettebbek és tudatosabbak lehetünk a PrintReleafnek köszönhetően. Az MPS ügyfeleinket ezzel a szolgáltatással segítjük, hogy még hatékonyabban és gyorsabban érhessék el a környezet védnökeiként kitűzött céljaikat”.

 

„A fenntartható bolygóért folytatott munkánkhoz a Xerox ideális partner a fenntarthatóságért tett jelentős vállalásai miatt” – mondta Jordan Darragh, a PrintReleaf alapító-vezérigazgatója. „Remek lehetőséget biztosít az együttműködésünk, hogy tovább bővíthessük partnereink és a PrintReleaf használóinak számát, és így újabb visszaerdősítési célokat érhessünk el” – fűzte hozzá Darragh.

 

Tweeteléshez kattintson ide

A PrintReleaf

A PrintReleaf az egyetlen olyan technológia, mely képes kiszámolni, hogy a nyomtatás során elhasznált papírmennyiség következtében hány új fát kell ültetnünk. A szabadalmaztatott PrintReleaf technológia nemcsak követi a papírfogyasztást, hanem visszaigazolásként a visszaerdősítést is követhetik a PrintReleaf partnerei. A környezetért elkötelezett és a környezetvédelmi célok elősegítését progresszíven szemlélő piacvezető cégek és ügyfeleik a PrintReleafre támaszkodva egy olyan partneri hálózatot alkotnak, melynek része az erdőgazdálkodás, a technológia és az üzlet. További információk: www.printreleaf.com.