A Xerox lett a Basware partnere a globális menedzselt szolgáltatások teljesítésében

A Xerox kezeli a beolvasási és rögzítési műveleteket több mint 28 országban, támogatva az ügyfelek digitalizációs folyamatait.

 

Budapest, 2018. július 19. – A Basware, amely vezető szerepet tölt be a beszerzéseket és kifizetéseket magában foglaló source-to-pay folyamatok, az e-számlázás és az innovatív pénzügyi szolgáltatások terén a Xeroxot választotta a szkennelési és rögzítési feladatainak elvégzésére több mint 28 országban.

A megállapodás részeként a Xerox menedzseli a Basware szkennelési és rögzítési feladatait, amely összesen 24 millió számla kezelését jelenti évente. Ennek keretében a Xerox gyors és költséghatékony megoldást nyújt a Basware több mint 400 ügyfelének világszerte a papíralapú és e-számlák feldolgozásához, valamint a digitalizációjuk támogatásához.

A Xerox és a Basware együttműködése lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy hozzáférjenek a világ legnagyobb e-számlázási hálózatához, miközben a Xerox legjobb minőségű szkennelési és rögzítési szolgáltatásai is rendelkezésre állnak.

„Szeretnénk segíteni ügyfeleinket működési folyamataik egyszerűsítésében, vásárlásaik ésszerűsítésében és partnereik beszerzéseinek digitalizációjában. Ez az együttműködés egy újabb kiváló példája stratégiánk megvalósításának, amelynek fókuszában a felhő alapú megoldások fejlődése és a növekvő globális üzleti tevékenységünk áll” – mondta Vesa Tykkyläinen, a Basware Corporation vezérigazgatója. „Azért választottuk a Xeroxot, mert a dokumentumrögzítés területén a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtják, alkalmazásaik több nyelven is elérhetők és megegyeznek értékeink egy szoros partneri ökoszisztéma kialakításában.”

„A Basware és a Xerox együttes ereje életre keltheti a papíralapú anyagok digitalizációját” – mondta Hervé Tessler, a Xerox nemzetközi működését felelős elnöke. „A Basware és a Xerox ugyanazokat a célokat követi, úgymint az ügyfeleiknek nyújtott legjobb minőségű szolgáltatások, valamint az innováció révén az ügyfelek növekedésének támogatása.”