Új sales és marketing programmal támogatja partnerei üzleti növekedését a Xerox

A Xerox Global Partner Program 2018. októberétől már Magyarországon is elérhető. A program a Xerox hivatalos partnereit segíti a nagyobb bevétel elérésében, továbbá lehetővé teszi az erősebb, közvetlenebb ügyfélkapcsolatok kiépítését a jelenleg igencsak feltörekvő kis-és középvállalkozások körében.

A Xerox Global Partner Program egy olyan díjnyertes projekt, amely a partnerek számára garantálja, hogy a Xerox globális és regionális kezdeményezéseiből a legtöbbet hozhassák ki, továbbá a résztvevők a helyi Xerox menedzserek marketing támogatását és tanácsadását is igénybe vehetik.

„Az újonnan bevezetett Global Partner Program a legfontosabb eszközünk az üzleti növekedés ösztönzésére, továbbá remekül szemlélteti fejlődő piacaink maximális támogatását” – mondta Dave Dyas, a Xerox Fejlődő piacok szervezet elnöke. „A program mind a régi, mind az új partnereknek megadja a lehetőséget, hogy növeljék a profitjukat és versenyképessé váljanak a piacon.”

A program részletei

A Global Partner Program kialakításakor kiemelten fontos volt, hogy segítsen a jelenlegi partnereknek kiemelkedni a versenytásaik közül, illetve hogy a program hozzáadott értéket jelentsen a már meglévő ügyfélkör számára, és új üzleti lehetőségeket teremtsen. A program széleskörű termék- és szolgáltatási portfoliójával a leendő partnerek számára is kiemelkedő értéket képvisel.

Partneri akkreditációt négy különösen fontos területen lehet szerezni Xerox specializációk biztosításával: Production Print Solutions – Nyomdai Megoldások (Low End és High End), Office Solutions and Applications – Irodai Megoldások és Applikációk, Managed Print Services – Menedzselt Nyomtatási Szolgáltatások és Authorized Service Provider – Hivatalos Szervizpartner. A képzési lehetőségek között továbbá elérhetőek kifejezetten sales partnerek, rendszermérnökök és műszaki kollégák számára összeállított tréningek és oktatási programok is.

A hivatalos partneri engedély megszerzésével, és így a Xerox Partner logó használatával a Xerox, mint márkaérték jól használható a tagsági szintnek és a specializációknak megfelelően. A program viszonteladók és partnerek különböző köreinek egyaránt elérhető, így a monobrandeknek, a Xerox termékeket is forgalmazó multibrand partnereknek, az IT szolgáltatóknak és a hozzáadott értéket képviselő viszonteladóknak is.

„A Global Partner Program az értékesítési partnerekkel való együttműködést helyezi teljesen új alapokra. Az igencsak kibővített eszköztár és az elérhető források olyan hozzáadott értéket jelentenek, melyek nagy versenyelőnyt biztosítanak a piacon.” – mondta Verbán János, a Xerox Magyarország kereskedelmi igazgatója.

Magyarország mellett a program elérhető Latin-Amerikában, Brazíliában, Közép-Amerikában, a Karibi-térségben, a Közel-Keleten, Közép-Kelet-Európában, az eurázsiai országokban, Indiában és Oroszországban is.