A Xerox bejelentette, hogy stratégiai partnerkapcsolatot alakít ki a LinkSquares vállalattal, hogy életciklus-kezelési funkciókat biztosítson az ügyfeleknek a szerződésekhez kapcsolódóan

NORWALK, Conn. – A Xerox bejelentett egy új stratégiai partnerséget a LinkSquares vállalattal, hogy életciklus-kezelési funkciókat biztosítson az USA-beli ügyfeleknek a szerződésekhez kapcsolódóan (contract lifecycle management, CLM). A Xerox ezzel szeretné bővíteni a vállalat Capture & Content Services kínálatát. A partnerség kialakítása előtt a Xerox Ventures az év korábbi részében másodjára ruházott be a LinkSquares vállalatba.

A Xerox Capture & Content Services kínálata magas szintű többcsatornás rögzítési és folyamatautomatizálási funkciókkal könnyíti meg a munkavégzést. Ezek gondoskodnak arról, hogy mindig rendelkezésre álljanak az ahhoz szükséges információk, hogy az ügyfelek megalapozottabb és proaktívabb üzleti döntéseket hozzanak. A közös megoldás egyedülálló lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a szerződések beolvasására, digitalizálására, átalakítására és tökéletesítésére. A funkciók a LinkSquares CLM-platformján érhetők el, és az ügyfelek hatékonyabbá tehetik a szerződéskezelési folyamatokat a segítségükkel.

„A LinkSquares piacvezető a szerződéskezelés területén. Az ügyfelek elégedettségének megőrzése mellett próbálnak automatizálni egy jellemzően szétforgácsolt rendszert. Ez rendkívül sarkalatos pont az ügyfélbázisunk számára” – szögezi le Tracey Koziol, a Xerox globális megoldáskínálatáért felelős rangidős alelnök. „Ha kamatoztatjuk a vállalataink technológiáit, a különböző iparágakban tevékenykedő ügyfelek hatékonyabban tudják majd kezelni az összetett szerződéskészítési szituációkat.”

A Xerox-ügyfelek a következő előnyökben részesülhetnek a LinkSquares CLM-arzenáljával:

  • A szerződések manuális nyilvántartásának helyettesítése a vállalat aktuális tartalomkezelési rendszerével, amely korszerű automatizációra épül.
  • Az adatbeviteli hibák minimalizálása, és a feltöltéskor megadandó kötelező metaadatok vagy szerződéstulajdonságok körének szűkítése (vagy a teljes kiküszöbölésük).
  • A különböző események által kiváltott értesítésekhez kapcsolódó eszközök hasznosítása annak érdekében, hogy az egész életciklusuk alatt hatékonyabban lehessen kezelni a szerződéseket.
  • A megállapodások egyszerű felvázolása és feltöltése jóváhagyott sablonokkal, testreszabott tervezetkészítési munkafolyamatok, és egy központosított könyvtár előzetesen ellenőrzött általános szerződési feltételekkel (Clause Library).

„A vállalatoknál kezdenek stratégiaibb szerepkört betölteni a jogi csapatok. Ennek keretében sok munkatárstól azt várják, hogy legyen hatékonyabb kevesebb erőforrás felhasználásával” – fejti ki Vishal Sunak, a LinkSquares vezérigazgatója és társalapítója. „A Xeroxszal kialakított partnerkapcsolat révén egy olyan, mesterséges intelligencián alapuló technológiával látjuk el az ügyfeleket, amely észszerűsíti és automatizálja a folyamatokat, és ezáltal óriási idő- és pénzbeli megtakarításokat eredményez.”

A LinkSquares a közelmúltban 100 millió dollár összegű bővülési finanszírozásra (Series C financing) tett szert, a Xerox Ventures pedig jelezte, hogy ismét be szeretne fektetni a vállalatba. A LinkSquares teljes finanszírozása így 161,46 millió dollárra rúg, és a vállalat értékét jelenleg 800 millió dollárra becsülik. A Xerox Ventures olyan kezdő és bővülő induló innovatív vállalkozásokba fektet be, amelyek technológiai megoldásai a hatékonyság fokozását, a költségmegtakarítást, valamint a bevétel növelését célozzák több iparágon átívelően. Idetartozik az összekapcsolt munkavégzés, a vállalkozások önállósodásának erősítése, valamint a környezetbarát vállalatok előmozdítása.

„Eddig jellemzően a jogi részlegek vezették be a leglassabban az új technológiákat a vállalkozások egyéb műveleti egységei közül” – fejti ki Chris Fisher, a Xerox Ventures ügyvezető igazgatója. „A vállalatok a LinkSquares MI-megoldásával átalakíthatják a jogi részlegeket. Ez pedig összhangban van a Xerox Ventures azon törekvésével, hogy olyan vállalatokba fektessen be, amelyek megnyitják az utat az üzleti megoldások következő nemzedéke előtt.”

Tudnivalók a Xerox Holdings Corporation vállalatról (NASDAQ: XRX)
A Xerox több mint 100 éve törekszik szüntelenül a munkahelyi élmény újragondolására. Az irodai és ipari szintű nyomtatási technológiák terén kivívott vezető szerepünkre építve a szoftverek és a szolgáltatások irányába mozdultunk el, hogy fenntartható megoldásokat kínáljunk napjaink munkaerejének. A piacon belül egyedülálló üzleti megoldásaink és pénzügyi szolgáltatásaink irodai és ipari környezetben egyaránt kamatoztathatók. Portfóliónkkal igyekszünk hatékonyabbá tenni a mindennapi munkavégzést az ügyfeleink számára – függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak éppen. A Xerox tudományos munkatársai és mérnökei napjainkban radikálisan új technológiákkal viszik tovább innovációs örökségünket a digitális átállás, a kiterjesztett valóság, a robotikus folyamatautomatizálás, az additív gyártás, a dolgok internete az ipari környezetben (IIoT) és a tiszta technológiák területén. További információk: xerox.com.

Tudnivalók a LinkSquares vállalatról
A LinkSquares nevű vállalat egy mesterséges intelligenciára támaszkodó szerződéskezelési platformot állított össze. Ez a felület ideális azoknak a jogi csapatoknak, amelyek gyorsabb ütemben szeretnék felkészíteni a jövőre a vállalkozásukat. Az ügyfelek minden eszközt megkapnak ahhoz, hogy jobb minőségű szerződéseket készítsenek, elemezzék a meglévő szerződések tartalmát, és végig eredményesebben együttműködjenek a csapatukkal. A LinkSquares kiemelkedik a piac többi platformja közül, ugyanis rendkívül hasznos, mesterséges intelligencián alapuló elemzési adatokat, és a kézzelfogható eredmények gyors elérését elősegítő, rugalmas automatizációt kínál. Emellett a nagyobb fokú láthatóság és a hatékonyabb együttműködés érdekében lehetővé teszi az összes munkafolyamat központosítását. További információk: https://linksquares.com.