John Bruno a Xerox új elnöke és ügyvezető igazgatója

NORWALK, Connecticut –

A Xerox Holdings Corporation (NASDAQ: XRX) a mai napon bejelentette, hogy John Bruno a vállalat új elnöke és ügyvezető igazgatója. Bruno azt követően csatlakozik a csapathoz, hogy Steven Bandrowczakot az év korábbi részében előléptették vezérigazgatóvá. John ebben a szerepkörben szoros együttműködést folytat majd a vezérigazgatóval és a vezetői csapattal, hogy kialakítsa a vállalat globális stratégiáját. Emellett a működési modell fejlesztését is ő felügyeli a vállalat teljesítményének javítása érdekében. Ő felel továbbá a globális kínálatért, a szolgáltatásnyújtásért, a marketingért, a gyártásért, az ellátási láncért, a beszerzésért, az információtechnológiáért, valamint a Xerox informatikai szolgáltatásokra szakosodott üzleti egységéért.

„John több évtizednyi üzleti, technológiai és ügyvezetői tapasztalattal rendelkezik, amelyet a Fortune 500 magazin listáján szereplő, különféle iparágakban aktív vállalatoknál szerzett. Ezek a tapasztalatok nagyon hasznosak lesznek a Xerox jövőképének megvalósításához” – nyilatkozta Steven Bandrowczak, a Xerox vezérigazgatója. „John szakértelme segíteni fog az ügyfélközpontú működési modellünk előmozdításában, és lehetővé teszi, hogy még jobb általános ügyfélélményt biztosítsunk.”

Bruno a Xerox előtt hét évig dolgozott az Aon vállalatnál, ahol utoljára ügyvezető igazgatóként, valamint az adat- és elemzési szolgáltatásokért felelős vezérigazgatóként tevékenykedett. John 30 évre visszanyúló pályafutása során rangidős vezetői pozíciókat töltött be többek között az NCR Corporation, a United Parcel Service, a Cisco Systems, a Merrill Lynch és a Goldman Sachs vállalatnál.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy betölthetem ezt a szerepet, és együttműködhetek Steve-vel, valamint a tehetséges vezetői csapatával a Xerox elnökeként és ügyvezető igazgatójaként” – nyilatkozta Bruno. „Izgatottan várom a közös munkát a világ különböző pontjain tevékenykedő, új Xerox-munkatársakkal. Gondoskodni szeretnék arról, hogy működésünk megújításával elégedetté tegyük az ügyfeleinket, és ellássuk őket azokkal az aktuális és jövőbeni, nélkülözhetetlen munkahelyi technológiákkal, amelyeket a Xeroxtól várnak.”

Tudnivalók a Xerox Holdings Corporation vállalatról (NASDAQ: XRX)

A Xerox több mint 100 éve törekszik szüntelenül a munkahelyi élmény újragondolására. Az irodai és ipari szintű nyomtatási technológiák terén kivívott vezető szerepünkre építve a szoftverek és a szolgáltatások irányába mozdultunk el, hogy fenntartható megoldásokat kínáljunk napjaink munkaerejének. A piacon belül egyedülálló üzleti megoldásaink és pénzügyi szolgáltatásaink irodai és ipari környezetben egyaránt kamatoztathatók. Portfóliónkkal igyekszünk hatékonyabbá tenni a mindennapi munkavégzést az ügyfeleink számára – függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak éppen. A Xerox tudományos munkatársai és mérnökei napjainkban radikálisan új technológiákkal viszik tovább innovációs örökségünket a digitális átállás, a kiterjesztett valóság, a robotikus folyamatautomatizálás, az additív gyártás, a dolgok internete az ipari környezetben (IIoT) és a tiszta technológiák területén. További információk: xerox.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép letöltése